§ 13 Vieraanvaraisuus G-SAFE-PLUS-Mid-Term Review -hankkeelle 29.3.2022

Lataa  Kuuntele 

TRE:1380/00.04.02/2022

Päätöspäivämäärä

22.2.2022

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Suhdetoimintakoordinaattori Erika McSherry, puh. 040 758 1724, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Kansainvälisen EUREKA-verkoston Celtic Next klusteriohjelman 5G-SAFE-PLUS -hankkeen Mid-Term Review tilaisuus sekä konsortiokokous pidetään Tampereella 29.-31.3.2022. Kokoukseen tulee osallistujia Suomesta, Kanadasta, Luxemburgista, Sakasta ja Espanjasta. Mid-Term Review -kokouksessa esitellään Celtic Next-klusteriohjelmaa hallinnoivalle Celtic Officelle työn tuloksia ja saavutuksia. Tavoitteenamme on järjestää samassa yhteydessä verkostoitumistilaisuus ITS Factory -verkoston jäsenten ja 5G-SAFE-PLUS -hankkeen osallistujien välillä. Tampereen kaupunki toimii ITS Factoryn puheenjohtajana ja Sitowise Oy on ITS Factoryn tekninen koordinaattori. Näin voidaan edistää ITS Factoryn kansainvälisten kontaktien kehittämistä. 5G-SAFE-PLUS -hankkeen kansainväliset osapuolet ovat esittäneet kiinnostuksensa ITS Factoryn suhteen ja toivovat voivansa neuvotella Tampereen seudulla toimivien yritysten kanssa kansainvälisestä yhteistyöstä.

Myöntämisperusteet:
- merkittävä yleishyödyllinen valtakunnallinen liitto, yhdistys tai yhteisö järjestää vaikutukseltaan mittavan, pääsääntöisesti kertaluontoisen tapahtumansa tai kokouksensa Tampereella
- muut Tampereen kaupungin imagon tai kansainvälisen näkyvyyden kannalta merkittävät tapahtumat harkinnan mukaisesti
(Vieraanvaraisuuksien ja huomionosoitusten periaatteet Tampereen kaupungilla)

 

Hallintosäännön 34 § kohtien 7 ja 10 mukaisesti pormestari päättää kaupungin edustustilaisuuksien ja juhlaliputuksen järjestämisestä sekä vieraanvaraisuuden periaatteista sekä kaupungin edustustilojen käytöstä.

Päätös

G-SAFE-PLUS-Mid-Term Review - hankkeen kunniaksi järjestetään kaupungin vastaanotto Raatihuoneella 29.3.2022 covid-19 epidemian salliessa ja turvaohjeet huomioiden.

Vastaanoton kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 113272 Raatihuone.

Kaupungin emäntä / isäntä vahvistetaan lähempänä vastaanoton ajankohtaa.