§ 10 Päätoimisen määräaikaisen tuntiopettajan (ravintola- ja catering-ala) ottaminen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Pyynikin kampukselle

Lataa  Kuuntele 

TRE:450/01.02.01/2022

Päätöspäivämäärä

28.2.2022

Päätöksen tekijä

Koulutusjohtaja, Pyynikin kampus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Johanna Ojamäki, puh. 040 801 6792, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Koulutusjohtaja Virpi Siiranen, puh. 050 441 8823, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Pyynikin kampuksella on ollut 17.1. - 31.1.2022 välisenä aikana julkisesti haettavana päätoimisen tuntiopettajan (ravintola- ja catering-ala) määräaikainen virkasuhde.

Hakukoodi TRE-01-64-22. Hakukanvat olivat Hakukanavat olivat mol.fi, tampere.fi, Kuntarekry, Oikotie, Facebook ja LinkedIn.

Tehtävänä on ravintola- ja catering-alan tutkinnon laaja-alainen ja työelämälähtöinen opetustyö englannin ja suomen kielellä. Tehtävä sisältää mm. lounasruokien valmistamisen, annosruokien valmistamisen, juomien myynnin ja tarjoilun opetusta, näyttöjen ohjausta ja arviointia sekä yksilöllisten opintopolkujen suunnittelua.

Tehtävässä edellytetään ajan tasalla olevaa käytännön ammattiosaamista opetettavista aihealueista englannin ja suomen kielellä sekä digitaalista työvälineosaamista ja vahvaa taustaa ravintolamaailmasta. Valittavalla henkilöllä tulee olla pätevyys sekä ravintola ja catering-alan osa-alueilta ja aiempaa ammatillista opettajakokemusta. Tehtävässä tarvitaan osaamista kehittää opetusta ja työelämäyhteistyötä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan.

Eduksi katsotaan Pirkanmaan alueen työelämätuntemus ja digitaalisten oppimisympäristöjen tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Lisäksi eduksi luetaan kyky ja osaaminen kohdata erilaisia oppijoita.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävää haki määräajan puitteissa kymmenen (10) hakijaa. Hakijoista kuusi (6) täytti tehtävän edellyttämät kelpoisuusehdot.

Haastatteluihin valittiin työkokemuksen ja koulutuksen perusteella kuusi (6) hakijaa. Haastattelut pidettiin 14. - 15.2.2022 ja haastattelijointa toimivat koulutuspäällikkö Johanna Ojamäki ja tiimivastaava Sirpa Vuolle.

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tuntiopettajan määräaikaiseen virkasuhteeseen esitetään valittavaksi restonomi (YAMK), ammatinopettaja *********

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-​sivuilla.

Koulutusjohtajan päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 10.1.2022 § 6 (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus -​ henkilöstöhallinnon delegoinnit 10.1.2022 alkaen).

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 § (Työnantajan velvollisuus pyytää rikosrekisteriote nähtäväksi).

Päätös

Restonomi (YAMK), ammatinopettaja********* otetaan 2.3. - 12.12.2022 väliseksi ajaksi päätoimiseen määräaikaiseen tuntiopettajan virkasuhteeseen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Pyynikin kampukselle.

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Santalahdentien toimipiste.

Valinta on ehdollinen. Valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikostaustaote uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Koulutusjohtaja Virpi Siiranen