§ 129 Lupa Hiking Travel, Hit Ky:lle kevyen rakennelman sijoittamiseen Kaupinojan alueelle

Lataa  Kuuntele 

TRE:1156/10.00.04/2022

Päätöspäivämäärä

2.3.2022

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Toimistosihteeri Erja Parkkali, puh. 050 517 7052, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Hiking Travel, Hit Ky ylläpitää Kaupinojalla erilaisia ympäri vuoden toimivia ulkoiluaktiviteetteja, esim. retkiluistelurataa sekä kanootti- ym. välinevuokrausta. Yritys hakee lupaa sijoittaa 2,5 m²:n kokoinen esteetön käymälä alueella sijaitsevan venevajan eteläpuoliselle alueelle, sillä alueella ei ole ympärivuotisia käymäläpalveluita. Luvan myöntämiselle ei ole estettä.

Asunto- ja kiinteistölautakunnan päätöksen 23.10.2019 § 144 mukaisesti asian päättää kiinteistöjohtaja, kun kyse on maa- ja vesialueiden vuokraamisesta enintään 10 vuodeksi ja pidemmäksikin ajaksi, jos vuokranmääräytymisperusteena käytetty pääoma-arvo on alle 200 000 euroa tai jos asunto- ja kiinteistölautakunta tai palvelualueen johtaja on vahvistanut vuokrauksessa ja muussa luovutuksessa noudatettavat perusteet.

Päätös

Hiking Travel, Hit Ky oikeutetaan sijottamaan esteetön, n. 2,5 m²:n kokoinen käymälärakennelma karttaliitteen mukaiselle, kaupungin omistamalle alueelle Kaupinojalla, seuraavin ehdoin:

  1. Lupa on voimassa 7.5.2026 asti, minkä jälkeen lupa-aika jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Lupa-aika on yhteneväinen nk. Bikini Bar -paviljongin sijoittamisesta Kaupinojan ranta-alueelle tehdyn maanvuokrasopimuksen kanssa. Lupa-aika voidaan tarvittaessa tai perustellusta syystä päättää erikseen sovittavalla aikataululla.
  2. Käymälä tulee sijoittaa paikoilleen niin, ettei sitä pystytä kaatamaan.
  3. Luvan saaja vastaa kustannuksellaan käymälän huollosta, tyhjennyksistä yms. ylläpidosta. Ylläpidossa tulee noudattaa kaupungin ympäristönsuojelumääräyksiä sekä muita ympäristöterveysviranomaisen antamia ohjeita ja määräyksiä.
  4. Luvan saaja vastaa siitä, että rakennelmalle haetaan muut mahdollisesti tarvittavat luvat esim. kaupungin rakennusvalvonnasta.
  5. Luvan saajan tulee ilmoittaa kaupungille toiminnassa mahdollisesti tapahtuvista muutoksista.
  6. Luvan saaja on velvollinen korvaamaan kaupungin omaisuudelle tai muulle taholle toiminnan järjestämisestä mahdollisesti aiheutuvat vahingot.
  7. Luvan saaja on vastuussa mahdollisista vahingoista, jotka aiheutuvat näiden ehtojen tai muiden viranomaismääräysten ja -ohjeiden laiminlyömisestä.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm