§ 39 Vetovoima ja edunvalvonta sekä elinkeinopalvelut -​palveluryhmien tulojen ja menojen hyväksyjät sekä tilausten tekijät 7.3.2022 alkaen

Lataa  Kuuntele 

TRE:1894/02.05.00/2022

Päätöspäivämäärä

3.3.2022

Päätöksen tekijä

Johtaja, elinvoiman palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Suunnittelija Tatjaana Julin,​ puh. 040 029 7956,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Lisätietoja päätöksestä

Johdon assistentti Miia Anttila,​ puh. 040 484 3111,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Päätöksen perustelut

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueella on tehty muutoksia vetovoima ja edunvalvonta sekä elinkeinopalvelut -​palveluryhmien organisaatioiden henkilöstöön. Aiempia päätöksiä tulojen ja menojen hyväksyjistä sekä tilausten tekijöistä tulee tämän vuoksi päivittää.

Palveluryhmien hankintaoikeudet on määritetty elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasäännössä. Vetovoima ja edunvalvonta sekä elinkeinopalvelut -​palveluryhmien tulojen ja menojen hyväksyjinä sekä tilausten tekijöinä toimivat palvelualueen johtajan ohella tämän päätöksen liitteissä mainittujen vakanssien tehtäviä kulloinkin hoitavat henkilöt. Nykyiset vakanssinhoitajat on merkitty liitteissä nimikkeen perään sulkuihin,​ mutta vakanssinhoitajan vaihtuessa oikeus siirtyy vakanssin silloiselle haltijalle.

Lisäksi elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen vetovoima ja edunvalvonta sekä elinkeinopalvelut -​palveluryhmien osalta tulee antaa konsernihallinnon erikseen nimetyille henkilöille (konsernihallinnon toimintasääntö 1.1.2022 § 90,​ liite 2) oikeus hyväksyä palveluryhmää koskevia tuloja ja menoja kun ne liittyvät tiettyihin yhteisesti käsiteltäviin menoihin,​ kuten esimerkiksi tilausten mukaisia tilausajolaskuja ja luottokortilla tehtyjä matkoihin liittyviä matkasuunnitelmalla hyväksyttyjä menoja.

Tampereen kaupungin hankintaohjeen mukaan tilauksella tarkoitetaan hankinnan toimeenpanoa,​ joka perustuu toimintayksikön aiemmin toteuttamaan hankintaan tai yhteishankintaan. Tilaukset on  dokumentoitava toimintayksikön itse päättämällä tarkoituksenmukaisella tavalla ja arkistoitava yksikön arkistonmuodostamissuunnitelman mukaisesti. Kaikkien tilausten tulee tapahtua palvelu-​ ja vuosisuunnitelmien mukaisesti määrärahojen puitteissa. Tulojen ja menojen hyväksyjien sekä tilausten tekijöiden on noudatettava Tampereen kaupungin hallintosääntöä ja taloudenhoidon konsernimääräyksiä. Palvelualueen johtajan päätösvalta asiassa perustuu Tampereen kaupungin hallintosäännön 37 §:ään. 

Päätös

Palvelualueen johtajan ohella vetovoima ja edunvalvonta sekä elinkeinopalvelut -​palveluryhmien tulojen ja menojen hyväksyjinä sekä tilausten tekijöinä toimivat 7.3.2022 alkaen tämän päätöksen liitteissä mainittujen vakanssien tehtäviä kulloinkin hoitavat henkilöt.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen vetovoima ja edunvalvonta sekä elinkeinopalvelut -​palveluryhmien osalta konsernihallinnon erikseen nimetyillä henkilöillä (konsernihallinnon toimintasääntö 1.1.2022 § 90,​ liite 2) on oikeus hyväksyä palveluryhmää koskevia tuloja ja menoja kun ne liittyvät tiettyihin yhteisesti käsiteltäviin menoihin,​ kuten esimerkiksi tilausten mukaisia tilausajolaskuja ja luottokortilla tehtyjä matkoihin liittyviä matkasuunnitelmalla hyväksyttyjä menoja. Tulojen ja menojen hyväksyjien sekä tilausten tekijöiden on noudatettava Tampereen kaupungin hallintosääntöä ja taloudenhoidon konsernimääräyksiä. 

Allekirjoitus

Johtaja Teppo Rantanen