§ 14 Sivistyspalvelujen palvelualueen yhteisten palvelujen tulojen ja menojen hyväksyjät ja tilausoikeudet v. 2022

Lataa  Kuuntele 

TRE:2073/02.05.00/2022

Päätöspäivämäärä

31.3.2022

Päätöksen tekijä

Johtaja, sivistyspalvelujen palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Hallinto- ja talouspäällikkö Jaana Hartman, p. 040 806 2122, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Sivistyspalvelujen palvelualueen johtaja Lauri Savisaari, p. 040 801 6081, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Sivistyspalvelujen palvelualueen yhteisten palvelujen menojen hyväksyjinä ja hankintojen suorittajina ja tilaajina toimivat tämän päätöksen liitteessä mainittujen vakanssien tehtäviä kulloinkin hoitavat henkilöt mukaan lukien varahenkilöt viranhaltijan ollessa estyneenä hoitamaan tehtäviään.

Delegoitua hankintavaltaa käyttävän varsinaisen viranhaltijan varahenkilönkin tulee olla virkasuhteessa, ellei juIkisen vallan käyttöön liittyvien tehtävien hoitamista ole tänä aikana annettu muulle viranhaltijalle.

Nykyiset vakanssinhoitajat on merkitty liitteessä nimikkeen perään sulkuihin, mutta vakanssinhoitajan vaihtuessa oikeus siirtyy vakanssin silloiselle haltijalle. Delegoitua päätösvaltaa ei voi delegoida edelleen.

Päätösvallan peruste: Tampereen kaupungin hallintosääntö § 37 Palvelualueen johtaja päättää palvelualueensa osalta päätösvaltansa siirtämisestä alaiselleen viranhaltijalle. 

.

Päätös

Sivistyspalvelujen palvelualueen johtajan ohella sivistyspalvelujen yhteisten palvelujen tulojen ja menojen hyväksyjät ja tilausoikeudet määrätään 24.3.2022 alkaen liitteen mukaan.

Liitteessä mainittujen vastuuhenkilöiden lisäksi tuloja ja menoja on oikeutettu hyväksymään kaikkien em. tulosyksiköiden ja tulosyksikköryhmien osalta palvelualueen johtaja.

Edellä mainittujen menojen ja tulojen hyväksyjien estyneenä ollessa menot ja tulot hyväksyy heidän varahenkilönsä.

Sivistyspalvelujen palvelualueen osalta annetaan konsernihallinnon erikseen nimetyille henkilöille (konsernijohtajan delegointipäätös) oikeus hyväksyä palvelualuetta koskevia tuloja ja menoja kun ne liittyvät tiettyihin yhteisesti käsiteltäviin menoihin kuten, kuten esim. tilausten mukaisia tilausajolaskuja, luottokortilla tehtyjä matkoihin liittyviä matkasuunnitelmalla hyväksyttyjä menoja.

Menojen ja tulojen hyväksyjien on noudatettava Tampereen kaupungin hallintosäännön ja taloudenhoidon konsernimääräyksen määräyksiä.

Tällä päätöksellä kumotaan palvelualueen johtajan päätös (12.3.2021 § 15) tulojen ja menojen hyväksyjistä ja tilausoikeuksista. 

 

Allekirjoitus

johtaja Lauri Savisaari