§ 24 Trimble konsultointituntisopimus

Lataa  Kuuntele 

TRE:2190/02.07.01/2022

Päätöspäivämäärä

1.4.2022

Päätöksen tekijä

Toimitusjohtaja, Tampereen Vesi

Valmistelijan yhteystiedot

Verkostojohtaja Pekka Laakkonen,​​ puh. 050 552 6267,​​ etunimi.sukinimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Toimitusjohtaja Petri Jokela, puh.040 556 0604, etunimi.sukinimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen Vedellä on käytössä Trimble NiS verkkotietojärjestelmä, joka on ollut käytössä jo pitkään. Ohjelman käyttäjiä on yhteensä noin 40 henkilöä Tampereen Vedessä,​ Tampereen Kaupunkiympäristön palvelualueella,​ Tampereen Kaupungin rakennusvalvonnassa sekä Pirkkalan kunnassa. Nyt hankittavan konsultointisopimuksen avulla voidaan mahdollisissa ongelmatilanteissa hankkia konsultointiapua nopeasti. Lisäksi kyseisen sopimuksen konsultointitunteja tarvitaan mm:Trimble NIS käytön, omaisuudenhallinnan hankkeisiin,  Afryn saneeraustarveselvityksen tukemiseksi ja Trimble Unityn käytön laajentamiseksi. Aiemmin päätetyn konsultointisopimuksen voimassaolo on päättynyt.

Konsultointisopimuksen jatkosta saatiin sähköpostilla tarjous 4.3.2022 ja se oli hyväksyttävissä. Hankintasopimus on voimassa, kunnes sovitut tunnit on käytetty loppuun, päättyen kuitenkin viimeistään 31.12.2023.

Päätösehdotus perusteluineen tulee julkiseksi vasta päätöksen teon jälkeen ja asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän jälkeen päätöksen tiedoksisaannista edellytyksellä, että hankintapäätös on saanut lainvoiman. 

 

Päätös

Tampereen Vesi Liikelaitos hankkii Trimble Solutions Oy:ltä konsultointitunteja erinäisiin Trimble NiS verkkotietojärjestelmän tukitarpeisiin. Hankinta tehdään hintaan 150 € / tunti ja sopimus sisältää 150 hankittavaa työtuntia. Hankinnan kokonaisarvo on 22 500,00 euroa.

 

Allekirjoitus

Toimitusjohtaja Petri Jokela