§ 16 Tampere Conversations 2022 -tapahtuman järjestäminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:2677/12.03.03/2022

Päätöspäivämäärä

27.4.2022

Päätöksen tekijä

Strategiajohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Suhdetoiminta- ja markkinointipäällikkö Iina Ojala, puh. 040 801 618, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Lisätietoja päätöksestä

Strategiajohtaja Reija Linnamaa, puh. 040 572 9610, etunimi. sukunimi@tampere.fi 

Päätöksen perustelut

Tampere Conversations on uusi, kutsupohjainen tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Tampereen kaupunki, Tampereen yliopisto ja Tampereen kauppakamari. Tapahtuman tavoitteena on tuoda yhteen teknologia-alan asiantuntijat, kyberturvallisuuden ammattilaiset ja tutkijat, poliitikot ja yritysjohtajat. Tapahtuman tavoitteena on muodostaa kokonaiskuvaa ja lisätä keskustelua digitaalisten teknologioiden uhista ja mahdollisuuksista turvallisuuden, demokratian ja hyvinvoinnin näkökulmasta. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa elokuussa 2022.  Järjestäjien tavoitteena on luoda tapahtumasta vuosittain toistuva yhteiskunnallinen tilaisuus. Tapahtuma tukee osaltaan Tampereen kaupungin ja Tampereen yliopiston kumppanuussopimuksen tavoitteiden toteuttamista. 

Tapahtuma järjestetään Tampere-talossa 11.-12.8.2022. Tapahtuman tuottamisesta ja kokonaiskoordinaatiosta vastaa Tampereen kauppakamari. Tapahtuman järjestämiseen liittyvistä suorista kustannuksista vastaavat Tampereen kaupunki, Tampereen yliopisto ja Tampereen kauppakamari tasaosuuksin. Lisäksi tapahtuman kustannuksia katetaan yhteistyökumppaneiden ja tukijoiden rahoitusosuuksilla.

Tapahtuman ohjausryhmä vastaa tapahtuman tavoitteiden asetannasta ja valmistelun seuraamisesta. Työvaliokunta vastaa tapahtuman käytännön toteutuksesta. Tapahtuman ohjausryhmässä ja työvaliokunnassa on Tampereen kaupungin edustus. 

Tampereen kaupungin osuus tapahtuman kustannuksista muodostuu tapahtumaan liittyvistä tila- ja tarjoilukustannuksista sekä tapahtuman osien tallentamiseen liittyvistä kustannuksista. Tampereen osuus tapahtuman kustannuksista on n. 50 000 euroa (alv 0 %). Lopullinen summa tarkentuu tapahtuman osallistujamäärän, tilatarpeen ja ohjelman perusteella. Tapahtuman rahoittamiseen varaudutaan maksimissaan 55 000 eurolla (alv 0 %). Kustannukset katetaan strategia- ja kehittämisyksikön suhdetoiminta- ja markkinointitiimin kustannuspaikalta 113225. 

Konsernihallinnon toimintasäännön delegointiliitteen mukaan konserniyksikön johtaja päättää palvelu- ja vuosisuunnitelman rajoissa tehtävistä enintään 60.000 euron suuruisista palvelujen hankinnoista johtamansa toiminnan osalta. 

Päätös

Tampereen kaupunki osallistuu Tampere Conversations 2022 -tapahtuman järjestämiseen yhteistyössä Tampereen kauppakamarin ja Tampereen yliopiston kanssa.  

Tampereen kaupungin osuus tapahtuman kokonaiskustannuksista on maksimissaan 55 000 euroa (alv 0 %). Lopullinen kustannus tarkentuu tapahtuman osllistujamäärän, tilatarpeen ja ohjelman perusteella. Kaupungille kohdistuvat kustannukset maksetaan strategia- ja kehittämisyksikön suhdetoiminta- ja markkinointitiimin kustannuspaikalta 113225. 

Allekirjoitus

Strategiajohtaja Reija Linnamaa