§ 38 Ajoneuvojen vuokraus

Lataa  Kuuntele 

TRE:2911/02.07.01/2022

Päätöspäivämäärä

27.4.2022

Päätöksen tekijä

Toimitusjohtaja, Tampereen Vesi

Valmistelijan yhteystiedot

Verkostojohtaja Pekka Laakkonen, puh. 050 552 6267, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Lisätietoja päätöksestä

Toimitusjohtaja Petri Jokela, puh.040 556 0604, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen Vesi Liikelaitos vuokraa toiminnassaan käytettäviä ajoneuvoja Tampereen Infra Oy:ltä ennalta määriteltyyn hintaan. Hinnoittelu on ajoneuvokohtainen ja perustuu käytettyihin vuokrauspäiviin. Vuokra-aika on 96 kk:tta sopimuksen allekirjoittamisesta. Tällä päätöksellä vuokrataan kaikkiin ajoneuvoluokkiin kuuluvia ajoneuvoja, joita Tampereen Vesi tarvitsee toimintoihinsa. Hankinnan arvonlisäveroton kokonaisarvo on noin 500.000,00 euroa koko sopimusajalta.

Kyseessä on EU-kynnysarvot alittava hankinta ja sidosryhmähankinta.

Päätösehdotus perusteluineen tulee julkiseksi vasta päätöksen teon jälkeen ja asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän jälkeen päätöksen tiedoksisaannista edellytyksellä, että hankintapäätös on saanut lainvoiman. 

Päätös

Tampereen Vesi Liikelaitos vuokraa toimintaansa tarvittavat ajoneuvot Tampereen Infra Oy:ltä. Hankinnan kokonaisarvo on noin 500.000,00 euroa. Hinnat ovat verottomia ja niihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Kyseessä on sidosryhmältä tehtävä hankinta.

Hankintapäätös sitoo Tampereen Vesi Liikelaitosta vasta, kun vuokrasopimukset on tehty.

Allekirjoitus

Toimitusjohtaja Petri Jokela