§ 151 Tampereen kaupungin puheterapian yksikön ja Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelujen logopedian opiskelijayhteistyösopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:2820/00.01.06/2022

Päätöspäivämäärä

26.4.2022

Päätöksen tekijä

Z/Palvelujohtaja, lasten, nuorten ja perheiden palvelut

Valmistelijan yhteystiedot

Johtava puheterapeutti Jussi Kuusisalo, p. 040 800 4635, suunnittelija Elisa Sivula p. 044 481 1115, sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johdon assistentti Eija Haapanen, p. 040 639 7871, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupungin puheterapian yksikön ja Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelujen (Y-tunnus 1824918–9) yhteistyösopimuksen tarkoituksena on sopia logopedian opiskelijayhteistyöstä, joka mahdollistaa puheterapeuttiharjoittelijoiden käytännön harjoittelun puheterapiapalveluita käyttävien asiakkaiden kanssa. 

Tampereen kaupunki ohjaa Coronarialle vapaaehtoisia asiakkaita maksuttomaan puheterapiaan, jonka tavoitteet, määrät ja toteutustavan Coronaria sopii suoraan asiakkaan kanssa logopedian hyvien käytäntöjen mukaisesti. Tampereen kaupunki ei maksa palveluntuottajalle asiakkaiden saamasta puheterapiapalvelusta. 

Tämä yhteistyösopimus astuu voimaan, kun sitä koskeva päätös on saanut lainvoiman ja sopimus on allekirjoitettu. Sen voimassaolo päättyy 31.12.2024. 

Esitetään, että Tampereen kaupungin ja Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelujen yhteistyösopimus hyväksytään esityksen liitteen mukaisesti. 

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia vasta, kun sitä koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman. 

Päätös

Esityksen mukaisesti Tampereen kaupungin ja Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelujen yhteistyösopimus hyväksytään esityksen liitteen mukaisesti.

Allekirjoitus

Palvelujohtaja Maria Päivänen