§ 84 Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämisen Lapset SIB II -hankkeen hankehallinnoijan puitesopimuksen muutoksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:3015/02.07.01/2020

Päätöspäivämäärä

3.6.2022

Päätöksen tekijä

Konsernijohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Projektipäällikkö Esko-Pekka Järvinen, puh. 041 731 3226, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johdon assistentti Mia Helin, puh. 040 570 4065, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualueen johtaja Taru Kuosmanen ja elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtaja Teppo Rantanen:

Kaupunginhallitus päätti 14.9.2020 § 371 mm. antaa hyväksynnän Jyväskylän kaupungille yhteishankinnan tekemiseksi Lapset SIB II -rahaston hankehallinnoijan kilpailutuksessa ja oikeutti konsernijohtajan tekemään puitesopimukseen vähäisiä teknisiä muutoksia.

Puitesopimus tulosperusteisen rahoitusmallin hankehallinnoijasta Tulosperusteiset lasten, nuorten ja perheiden palvelut -vaikuttavuusinvestointihankkeessa valmisteltiin Jyväskylän kaupungin, Tampereen kaupungin, Perusturvakuntayhtymä Karviaisen, Vihdin kunnan ja Karkkilan kaupungin sekä FIM Pääomarahastot Oy:n kesken.

Hyvinvointialueita koskevan lainsäädännön hyväksymisen myötä Vihdin kunnassa ja Karkkilan kaupungissa valmistaudutaan sosiaali- ja terveydenhuollon siirtämiseen Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle, ja Vihdin ja Karkkilan omistaman Perusturvakuntayhtymä Karviaisen toiminnot siirretään hyvinvointialueelle. Lapset SIB II -hankkeen (Vaikuttavuusinvestointihanke: Tulosperusteiset lasten, nuorten ja perheiden palvelut) osalta tämä tarkoittaa, että Vihti ja Karkkila siirtävät hankkeen sopimuksen yksinomaan Perusturvakuntayhtymä Karviaisen nimiin. Tätä kautta sopimus siirtyy hyvinvointialueelle.

Karkkilan kaupunginhallitus 18.10.2021 § 319 ja Vihdin kunnanhallitus 25.10.2021 § 293 ovat hyväksyneet Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämisen Lapset SIB 2 -hankkeen sopimusten siirtämisen Perusturvakuntayhtymä Karviaisen nimiin.

Muilta osin puitesopimuksen sisältö säilyy ennallaan. Sopimus on jatkossa Jyväskylän kaupungin, Tampereen kaupungin, Perusturvayhtymä Karviaisen ja FIM Pääomarahastot Oy:n välinen puitesopimus.

Päätös

Liitteenä oleva Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämisen Lapset SIB II -hankkeen hankehallinnoijan puitesopimuksen muutos sopimusosapuolien osalta hyväksytään.

Allekirjoitus

Konsernijohtaja Juha Yli-Rajala