§ 319 Säähavaintoaseman sijoitussopimuksen päivittäminen - Ilmatieteen laitos

Lataa  Kuuntele 

TRE:4015/02.07.03/2022

Päätöspäivämäärä

20.5.2022

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Tila-asiantuntija Jori Komulainen, puh. 040 359 2295, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen Tilakeskus Liikelaitoksen toimitusjohtajan päätöksellä 30.10.2012 § 258 on Ilmatieteen laitokselle tehty sopimus oikeudesta sijoittaa automaattinen säähavaintoasema kiinteistölle osoitteessa Satakunnankatu 16. Kohteessa sijaitsee Pirkanmaan pelastuslaitoksen keskuspaloasema. Tampereen kaupungin organisaatiomuutoksen jälkeen nykyään kaupungin puolesta sopimus allekirjoitetaan Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmässä.

Kohteessa suoritettavan muurin rakennushankkeen yhteydessä on tarkasteltu säähavaintoaseman sijoitussopimusta ja todettu siihen päivitystarpeita. Muutettavia kohtia ovat mm. vuokranantajatietojen korjaaminen ja yhteystiedot kokonaisuudessaan sekä irtisanomisehdon muuttaminen kirjallisesti tehtäväksi. Osapuolten varsinaisiin päävastuisiin tai -velvollisuuksiin ei tehdä perustavanlaatuisia muutoksia. Mikäli rakennushankkeen yhteydessä tulisi teknisissä töissä yhteensovitettavaa, selvitettäisiin niitä erikseen.

Sopimus oikeudesta sijoittaa havaintoasema vahvistetaan päivityksen myötä jatkuvan toistaiseksi voimassa kuuden (6) kuukauden molemmin puolisin irtisanomisajoin eikä tilavuokraa peritä.

Asunto- ja kiinteistölautakunnan päätöksen 23.10.2019 § 144 mukaisesti asian päättää kiinteistöjohtaja, kun kyse on rakennusten, tilojen ja niihin liittyvien alueiden vuokraamisesta.

Päätös

Ilmatieteen laitoksen sopimus oikeudesta sijoittaa säähavaintoasema osoitteeseen Satakunnankatu 16 vahvistetaan 18.5.2022 jatkuvan toistaiseksi voimassa molemmin puolisin kuuden (6) kuukauden irtisanomisajoin. Tilasta ei peritä vuokraa.

Sopimukseen päivitetään kaikki osapuolten tiedot ajantasaisiksi ja täsmennetään mm. irtisanomisehto kirjallisesti tehtäväksi. Muut tarkemmat ehdot määritellään sopimuksessa.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm