§ 57 Viskoosipuiston vesihuoltolinja, kaatopaikkavesien hallinta, Hiedanranta Tampere

Lataa  Kuuntele 

TRE:3289/10.03.00/2022

Päätöspäivämäärä

24.5.2022

Päätöksen tekijä

Hankejohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Talous-​ ja hankintavastaava Pekka Ranta (puh. 050 564 6637), etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Hankekehitysjohtaja Juha Kaivonen (puh. 040 680 0179) ja talous-​ ja hankintavastaava Pekka Ranta (puh. 050 564 6637),​ etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Hiedanrannan Kehitys Oy, Tampereen Vesi ja Tampereen kaupunki, Hiedanranta -kehitysohjelma solmivat yhteistoimintasopimuksen Viskoosipuiston vesihuoltolinjan yhteisrakentamishankkeesta. Hiedanranta -kehitysohjelman tavoitteena rakennusurakassa on Lielahden suljetun kaatopaikan suotovesien hallinnan varmistaminen. Urakan kilpailuttamisesta vastaa Hiedanrannan Kehitys Oy. Talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta allekirjoittaa Tilaajien välisen sopimuksen.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätöksellä toimivalta kehitysohjelmien hankintapäätösten tekemiseen on siirretty kehitysohjelmien hankejohtajalle tai talous-​ ja hankintavastaavalle. Tilaajien välisellä sopimuksella yhteinen hankintapäätös tässä rakennusurakassa tehdään Hiedanrannan Kehitys Oy:ssä.

Päätös

Tampereen kaupunki, Hiedanranta -kehitysohjelma valtuuttaa Hiedanrannan Kehitys Oy:n kilpailuttamaan puolestaan Viskoosipuiston vesihuoltolinjan yhteisrakentamishanke- urakan toteuttajan ja tekemään hankintapäätöksen sekä hoitamaan kilpailutukseen liittyvät toimenpiteet. Tampereen kaupungin osuus hankinnasta on 13% joka 1,144 miljoonan euron kustannusarviosta on 147.980,10 euroa. Tarkka euromääräinen kustannusosuus selviää urakkakilpailussa. Urakan kustannukset maksetaan Hiedanranta -​kehitysohjelmaa sitovasta määrärahasta projektilta I1350_​0179322220. Laskutuksessa on käytettävä urakan ostotilausnumeroa. Valtuutan rakennuttajainsinööri Petri Leppäsen allekirjoittamaan urakkasopimuksen ja toimimaan urakassa Tampereen kaupungin edustajana. Tämä hankintapäätös sitoo Tampereen kaupunkia vasta kun urakkasopimus on allekirjoitettu.

Allekirjoitus

Hankejohtaja Tero Tenhunen