§ 125 Päätoimisen tuntiopettajan ottaminen Tredun Hervannan kampukseen 1.8.2022 alkaen

Lataa  Kuuntele 

TRE:3096/01.02.01/2022

Päätöspäivämäärä

19.5.2022

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Hilkka Pöyliö, puh. 040 800 4626, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Kirsi Viskari puh. 0400 376 420, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampuksen virkasuhteisen tuntiopettajan (taloushallinto) tehtävä on ollut julkisesti haettavana 14.4.-29.4.2022.

Hakukoodi TRE-01-741-22. Ilmoituskanavat olivat tampere.fi, kuntarekry.fi, mol.fi, Facebook ja Twitter.

Tehtävänä on liiketoiminnan perus, ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa taloushallinnossa kirjanpidon ja tilinpäätöksen aikuisopiskelijoiden opetus, opiskelijoiden ohjaus ja yksilöllisten opintopolkujen rakentaminen. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajantasaista käytännön työkokemusta, monipuolisia tietoteknisiä taitoja, aikuisopiskelijoiden opetus- ja ohjauskokemusta, valmiutta liikkua Tredun toimipisteiden välillä ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan.

Eduksi katsotaan Pirkanmaan alueen työelämätuntemus, työskentely vaihtuvissa tiimeissä ja verkostoissa sekä Wilman ja Moodlen käyttökokemus. Tehtävässä arvostetaan yhteistyötaitoja.

Virkaan valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote ja Työterveyshuollon lausunto terveydentilasta.

Tehtävää haki hakuaikana yksi (1) hakija. Hakija täytti sekä kelpoisuusvaatimukset että edellytykset.

Haastatteluun kutsuttiin yksi (1) hakija. Haastattelu pidettiin 10.5.2022.

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään valitaan KTM *********.

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

Johtajan,​ ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 10.1.2022 § 6 (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus - henkilöstöhallinnon delegoinnit 10.1.2022 alkaen). 

Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 2 luku 4 § ja 7 §. 

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

Päätös

KTM ********* otetaan päätoimiseen tuntiopettajan (taloushallinto) virkasuhteeseen 1.8.2022 alkaen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampukseen.

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Hepolamminkadun toimipiste, toimintoalue 508.

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikostaustaote uhalla,​ että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lausunto terveydentilan tarkastuksesta,​ jossa hänet on todettu terveytensä puolesta tehtävään sopivaksi uhalla,​ että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

 


 

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Johtaja Kirsi Viskari