§ 43 Henkilöstövuokrauspalvelujen hankinta Mesimarjasi Oy:ltä

Lataa  Kuuntele 

TRE:4142/02.07.01/2022

Päätöspäivämäärä

30.5.2022

Päätöksen tekijä

Z/Johtaja, sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Suunnittelija Niko Virtanen,​ puh. 044 481 1885,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja Taru Kuosmanen,​ puh. 040 704 7337,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Covid 19 -​pandemia sekä henkilöstön sairauspoissaolot ovat vaikeuttaneet henkilöstön riittävyyttä ja saatavuutta Tampereen kaupungin sosiaali-​ ja terveyspalvelujen yksiköissä. Mesimarjasi Oy:n ja Tampereen kaupungin välisessä henkilöstövuokraussopimuksessa sovitaan sosiaali-​ ja terveysalan henkilöstötyövoiman (sairaanhoitaja, lähihoitaja, sosionomi, hoiva-avustaja) vuokraamisesta Tampereen kaupungin sosiaali-​ ja terveyspalveluiden palvelualueen yksiköihin paikallisesti sovittuina ajankohtina. Erityisesti tarve henkilöstövuokraukselle painottuu ikäihmisten palveluryhmään,​ joissa on tällä hetkellä eniten vajausta henkilöstöstä.

Tampereen kaupunki vuokraa henkilöstöä palveluntuottajalta sosiaali- ja terveyspalvelujen yksiköihin tarpeensa mukaan. Sopimus ei sisällä määrä- tai vähimmäisostovelvoitetta.

Sopimus on voimassa toistaiseksi. Sopijapuoli voi irtisanoa sopimuksen kahden (2) kuukauden irtisanomisajalla.

Esitetään hankittavaksi henkilöstövuokrauspalvelua Mesimarjasi Oy:ltä (2913419-2) seuraavin arvolisäverottomin hinnoin (tuntihinta arkisin klo 6-​18):

• Sairaanhoitaja: 41,50, euroa/tunti

• Lähihoitaja: 34,20 euroa/tunti

• Sosionomi 41,50 euroa/tunti

• Hoiva-avustaja 34,20 euroa/tunti


Tarjotun tuntihinnan lisäksi palveluntuottajalla on oikeus veloittaa tilaajalta yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaiset lisät työvuorolisiin oikeuttavien työskentelyajankohtien osalta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava hankinta.

Päätösvallan peruste: hallintosääntö 37 § kohta 6

Päätös

Sopimus henkilöstövuokrauspalvelujen hankinnasta tehdään Mesimarjasi Oy:n (2913419-2) kanssa. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Hankintapäätös on Tampereen kaupunkia sitova vasta,​ kun hankintasopimus on allekirjoitettu.

Allekirjoitus

Johtaja Taru Kuosmanen