§ 335 Telelaitteita koskevan tilasopimuksen päivittäminen os. Rauhaniementie 21 - DNA Oyj

Lataa  Kuuntele 

TRE:3850/02.07.03/2022

Päätöspäivämäärä

1.6.2022

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Tila-asiantuntija Jori Komulainen, puh. 040 359 2295, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen Tilakeskus Liikelaitoksen toimitusjohtajan 24.04.2017 päätöksellä § 79 on päätetty toteuttaa kaupungin kohteisiin DNA-operaattorin sisäkuuluvuutta parantavia kuuluvuusratkaisuita. Päätöksen jälkeen on myös Päiväperhoon os. Romsinpolku 6 toteutettu vastaava sisäkuuluvuuden parannus. 

Asunto- ja kiinteistölautakunnan päätösten mukaisesti on ryhdytty valmistelemaan kiinteistön realisointia osana sote-kohteiden jatkokäsittelyä. Ennen kiinteistön mahdollista myyntiä, olisi tarkoituksenmukaista päivittää kohteen sopimusehdot vastaamaan uusimpien kohteiden ehtoja samankaltaisesta tilan käyttötarkoituksesta.

Sopimus olisi toistaiseksi voimassa eikä tiloista ja laitteista peritä vastiketta. Tarkemmat sopimusehdot luetellaan tilan käyttöä koskevassa sopimuksessa.

Asunto- ja kiinteistölautakunnan päätöksen 23.10.2019 § 144 mukaisesti asian päättää kiinteistöjohtaja, kun kyse on rakennusten, tilojen ja niihin liittyvien alueiden vuokraamisesta.

Päätös

DNA Oyj:n (y-tunnus 0592509-6) sopimus osoitteessa Romsinpolku 6/Rauhaniementie 21 sijaitsevassa Päiväperho-nimisessä perhetukikeskuksessa koskien telelaitteiden sijoittamista allekirjoitetaan 1.5.2022 alkaen päivitetyin ehdoin vastaamaan periaatteiltaan uusia sovittavia sisäkuuluvuutta palvelevia sopimuksia.

Operaattori asentaa ja ylläpitää laitteet kustannuksellaan. Mikäli kohteeseen asennetaan enemmän sähköä kuluttavia tukiasemalaitteita, vuokranantaja veloittaa käytetyn sähkönosuuden erikseen. Sopimus on toistaiseksi voimassa ilman pääomavuokraa tilasta ja laitteista. Sopimuksen tarkemmat ehdot määritellään tilankäyttöä koskevassa sijoitussopimuksessa.  

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm