§ 162 Päätoimisen tuntiopettajan ottaminen Tredun Hervannan kampukseen 1.8.2022 alkaen

Lataa  Kuuntele 

TRE:3879/01.02.01/2022

Päätöspäivämäärä

8.6.2022

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Marko Kankaanpää, puh. 040 530 8540, etunimi.sukunimi1@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Kirsi Viskari puh. 0400 376 420, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampuksen virkasuhteisen tuntiopettajan (puhtaus- ja kiinteistöpalveluala) tehtävä on ollut julkisesti haettavana 16.5. -31.5.2022.

Hakukoodi TRE-01-1178-22. Ilmoituskanavat olivat tampere.fi, kuntarekry.fi, oikotie.fi ja mol.fi.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tuntiopettajan tehtäviin kuuluvat ammatillisten aineiden opetus, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus sekä näyttöjen suunnittelu, ohjaus ja arviointi.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan.
Kelpoiseksi katsotaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto rakennusalan työkokemuksella vahvistettuna.

Opetustehtävä edellyttää vahvaa erikoistunutta käytännön ammattitaitoa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan konkreettisista työtehtävistä, työkokemusta ammatillisen oppilaitoksen uudistuneesta toimintaympäristöstä tai yhteistyöstä oppilaitoksen kanssa. Lisäksi vaaditaan kokemusta työnohjaajana toimimisesta ja haastavista asiakaskohtaamisista sekä hyviä tietoteknisiä taitoja kuten, Wilma oppilashallintojärjestelmän ja Moodle -oppimisympäristöjen osaamista ja käyttökokemusta.

Eduksi katsotaan monipuolinen osaaminen korjausrakennusalan työturvallisuusasioiden tuntemuksesta, valmius toimia haastavissa työturvallisuutta vaativissa rakennus- ja asiakastyökohteissa, hyvät työelämäyhteydet alan yrityksiin ja sidosryhmiin, kokemus verkostoyhteistyöstä kolmannen sektorin ja julkisen sektorin kanssa, kiinteistöhoidon ja - huollon tuntemus sekä näihin töihin liittyvien työkoneiden hallinta ja huolto, kestävän kehityksen toimintatapojen ymmärrys, korjausrakentamisen kokemus ja koulutus sekä Haahtela Oy:n ohjelmistojen käyttökokemus.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote sekä työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Tehtävää haki hakuaikana neljä (4) hakijaa, joista yksi (1) hakija oli kelpoinen.

Haastatteluun kutsuttiin neljä (4) hakijaa. Haastattelut pidettiin 3.6.2022 ja 7.6.2022.

Työkokemuksen, koulutuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään valitaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan EAT *********.

Palvelussuhde jatkuu keskeytymättä,​ joten lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittamaa rikostaustaotetta ei vaadita.

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

Johtajan,​ ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 10.1.2022 § 6 (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus - henkilöstöhallinnon delegoinnit 10.1.2022 alkaen). 

Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 2 luku 4 § ja 7 §. 

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

Päätös

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan EAT ********* otetaan päätoimiseen tuntiopettajan (puhtaus- ja kiinteistöpalveluala) virkasuhteeseen 1.8.2022 alkaen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampukseen.

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Hiedanrannan toimipiste,​ toimintoalue 519.

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 60 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lausunto terveydentilan tarkastuksesta,​ jossa hänet on todettu terveytensä puolesta tehtävään sopivaksi uhalla,​ että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

 


 

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Johtaja Kirsi Viskari