§ 405 Telelaitteita koskevan tilasopimuksen päivittäminen os. Rauhaniementie 19 - DNA Oyj

Lataa  Kuuntele 

TRE:3867/02.07.03/2022

Päätöspäivämäärä

21.6.2022

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Tila-asiantuntija Jori Komulainen, puh. 040 359 2295, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtajan 2. varahenkilö,​ asunto-​ ja kehityspäällikkö Auli Heinävä,​ puh. 040 800 7391,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Päätöksen perustelut

Tampereen Tilakeskus Liikelaitoksen toimitusjohtajan päätöksellä 24.04.2017 § 79 on päätetty toteuttaa myös Koukkuniemessä Impivaara-nimiseen kohteeseen DNA-operaattorin sisäkuuluvuutta ja vain pihapiiriä koskien parantavia kuuluvuusratkaisuita. Kohde sijaitsee Rauhaniemen sairaala-alueella. Kohteeseen on suoritettu asennusmuutoksia vuoden 2020 aikana olemassa olevan sopimuksen puitteissa.

Vuokralainen on ilmoittanut, että jatkossa olisi tarkoituksenmukaista eriyttää 5. krs:n ja kellarikerroksen sisäverkkoa koskevat toteutusosuudet omille tunnuksilleen ja sopimuksilleen sekä muuttaa vuokralaiseksi uusi yhtiö DNA Tower Finland Oy. Sopimusmuutokset eivät muuta aiemmin sovittuja itse-asennuksia toistaiseksi.

Sopimukset toteutuksista jatkuisivat toistaiseksi voimassa olevina. Muutoksen yhteydessä asennuksia koskevat sopimusehdot päivitetään lähemmiltä osin vastaavaksi kuin uudet solmittavat kohteet, jollainen myös läheinen Päiväperho-kohteen sopimus on (Rauhaniementie 21).

Operaattori vastaa kustannuksellaan asennuksista ja muutostöistä. Asennustyöt esihyväksytetään myös Tampereen Tilapalvelut Oy:n ylläpitoyksikössä. Mikäli erikseen sovittavista muutostöistä aiheutuisi mahdollisia kuuluvuuskatkoksia kiinteistön käyttäjille, niin sovittaisiin tiedottamisesta lähemmin. Huoltokäynnit toteutetaan pääsääntöisesti rakennuksen aukioloaikoina.

Asunto- ja kiinteistölautakunnan päätöksen 23.10.2019 § 144 mukaisesti asian päättää kiinteistöjohtaja, kun kyse on rakennusten, tilojen ja niihin liittyvien alueiden vuokraamisesta.

Päätös

DNA Oyj:n (y-tunnus 0592509-6) sopimus osoitteessa Lapinkaari 2 (Rauhaniementie 19) sijaitsevassa Impivaara-nimisessä kohteessa koskien telelaitteiden sijoittamista allekirjoitetaan 1.5.2022 alkaen päivitetyin ehdoin vastaamaan yleisiltä periaatteiltaan Päiväperho-kohteen sopimusta.

Kellarikerrosta koskeva toteutusosuus ja sijoitetut sähköä tarvitsevat laitteet eriytetään omalle vastaavalle sopimukselleen ja sopimukseen liitetään asennussuunnitelma. Sopimukseen merkitään asennusta yksilöivä tunnus.

Vuokralaiseksi muutetaan kohteessa DNA Tower Finland Oy (y-tunnus: 3209137-3). Sopimusten tarkoitus on sisäkuuluvuuden tehostaminen rakennuksessa ja rajatusti pihapiirissä.

Asennusten sopimukset jatkuvat toistaiseksi voimassa ilman erillistä tilavuokraa, mutta sähkön osuus veloitetaan sopimuksessa lähemmin määritellyin ehdoin riippuen teknisestä toteutustavasta. Operaattori asentaa ja ylläpitää laitteet kustannuksellaan. Asennussuunnitelmat hyväksytetään erikseen myös ylläpitoyksikössä. Tarkemmat ehdot määritellään tilankäyttöä koskevassa sopimuksessa.  

Allekirjoitus

Asunto- ja kehityspäällikkö Auli Heinävä, kiinteistöjohtajan 2. varahenkilö