§ 24 Tampereen kaupungin ja Me-säätiö sr:n välinen sopimus Wonderhub-järjestelmän käyttöönotosta

Lataa  Kuuntele 

TRE:4626/07.01.02/2022

Päätöspäivämäärä

20.6.2022

Päätöksen tekijä

Johtaja, sivistyspalvelujen palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Kehittämispäällikkö Hanna Karojärvi, p. 040 800 7410, etunimi.sukunimi@tampere.fi, aluekoordinaattori Jarno Koskinen, p. 040 806 3987, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja Lauri Savisaari, p. 040 801 6081, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunki ja Me säätiö ovat sopineet keskenään Wonderhub-järjestelmän pilotoinnista Multisillan Me talolla.  Wonderhub on jäsenyyssovellus, jota käytetään yhteisötaloissa tai muissa yhteisöissä. Kävijät voivat kirjautua sisään ja kirjautua jäseniksi yhteisötaloon. Wonderhubin perus- ja analytiikkaominaisuuksia voidaan kokeilla ja ottaa käyttöön asteittain. Tampere toimii muiden Me-talojen tavoin pilottikohteena järjestelmälle, jonka kehittämisestä vastaa Me-säätiö yhteistyössä kolmannen osapuolen kanssa. Tampereen kaupungille kohdistuvat kustannukset muodostuvat järjestelmän käyttöön liittyvän päätelaitteen vuokrasta, järjestelmän käytön tuesta sekä laitteen ylläpidosta.

Järjestelmään kerättävän tiedon käytön ja säilytyksen osalta on sopimus tarkistettu Tampereen kaupungin tietosuojaasiantuntijan toimesta asianmukaiseksi.

Sovelluksessa kerätään vapaaehtoisesti taustatietoja ja ohjelmahakemustietoja, jotta järjestelmä voi antaa myös vaikutustietoja eli hyvinvointikyselyn jäsenille (aikuisille ja heidän lapsilleen).    Sopimuksen vastuuhenkilö on kehittämispäällikkö Hanna Karojärvi.

Hallintosäännön 37 § 6)-kohdan mukaan palvelualueen johtaja päättää muiden kuin lautakunnan toimivaltaan kuuluvien sopimusten hyväksymisestä.

 

 

Päätös

Tampereen kaupungin ja Me-säätiö sr:n (y-tunnus 2680137-5) välinen konsultointipalvelu- ja käyttöoikeussopimus ehdollinen sopimus hyväksytään.

Sopimuksen vastuuhenkilö on kehittämispäällikkö Hanna Karojärvi. 

Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja tulee voimaan ja sitoo Tampereen kaupunkia vasta, kun päätös on saanut lainvoiman ja sopimus on allekirjoitettu.

Allekirjoitus

Johtaja Lauri Savisaari