§ 85 Lausunto työ- ja elinkeinoministeriölle hallituksen esityksestä eduskunnalle kotoutumisen edistämisestä annetun lain ja kansainvälistä suojelua hakevan vastaanotosta sekä ihmiskaupan uhrin tunnistamisesta ja auttamisesta annetun lain muuttamiseksi

Lataa  Kuuntele 

TRE:5072/04.03.00/2022

Päätöspäivämäärä

29.7.2022

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Työllisyysjohtaja Regina Saari, puh. 050 346 9603, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Taloussihteeri Johanna Eskonniemi, puh. 041 730 6700, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtaja Teppo Rantanen:

Työ- ja elinkeinoministeriö pyytää lausuntoja hallituksen esityksestä eduskunnalle kotoutumisen edistämistestä annetun lain ja kansainvälistä suojelua hakevan vastaanotosta sekä ihmiskaupan uhrin tunnistamisesta ja auttamisesta annetun lain muuttamseksi (tilapäinen suojelu). Lausunto on annettava lausuntopalvelu.fi-palvelussa viimeistään 5.8.2022.

Hallintosäännön 34 § 2)-kohdan mukaan pormestari päättää muiden kuin kaupunginhallituksen toimivaltaan kuuluvien strategisesti merkittävien lausuntojen antamisesta.

Päätös

Tampereen kaupungin lausuntona työ- ja elinkeinoministeriölle hallituksen esityksestä eduskunnalle kotoutumisen edistämisestä annetun lain ja kansainvälistä suojelua hakevan vastaanotosta sekä ihmiskaupan uhrin tunnistamisesta ja auttamisesta annetun lain muuttamiseksi annetaan lausuntopalvelu.fi-palvelussa liitteen mukaiset vastaukset.

Allekirjoitus

Pekka Salmi, pormestarin 2. varahenkilö, apulaispormestari