§ 11 Ilmasto- ja kestävyyskasvatus -projektin aiesopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:4603/02.04.01/2022

Päätöspäivämäärä

13.6.2022

Päätöksen tekijä

Kehitysjohtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Kehittämispäällikkö Anne Nousiainen, puh. 040 801 6995, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kehitysjohtaja Tuula Hoivala, puh. 050 329 5711, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä OMNIA hakee valtion erityisavustusta perusopetuksen ja toisen asteen ilmasto- ja kestävyyskasvatukseen. Tampereen kaupunki / Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on mukana Ilmasto- ja kestävyyskasvatus -projektin hakemuksessa yhtenä osatoteuttajana.

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä OMNIA on laatinut aiesopimusesityksen. Aiesopimuksessa sovitaan osallistumisesta Espoon seudun koulutuskuntayhtymä OMNIA:n hakemaan ”Ilmasto- ja kestävyyskasvatus” -projektiin. Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman.

Kehitysjohtajan päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 10.1.2022 § 6 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 10.1.2022 alkaen.)

Päätös

Hyväksytään liitteenä oleva Tampereen kaupungin / Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja Espoon seudun koulutuskuntayhtymä OMNIA:n välinen Ilmasto- ja kestävyyskasvatus -projektin aiesopimus. 

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman.

Allekirjoitus

Kehitysjohtaja Tuula Hoivala