§ 57 Henkilöstövuokrauspalvelujen hankinta FenixCare Oy:ltä

Lataa  Kuuntele 

TRE:5404/02.07.01/2022

Päätöspäivämäärä

9.8.2022

Päätöksen tekijä

Z/Johtaja, sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Suunnittelija Niko Virtanen,​ puh. 044 481 1885,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Palvelujohtaja Maritta Närhi,​ puh. 050 320 6325,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Covid 19 -​pandemia sekä henkilöstön sairauspoissaolot ovat vaikeuttaneet henkilöstön riittävyyttä ja saatavuutta Tampereen kaupungin sosiaali-​ ja terveyspalvelujen yksiköissä. FenixCare Oy:n ja Tampereen kaupungin välisessä henkilöstövuokraussopimuksessa sovitaan sosiaali-​ ja terveysalan henkilöstötyövoiman (sairaanhoitaja, lähihoitaja, sosionomi, hoiva-avustaja) vuokraamisesta Tampereen kaupungin sosiaali-​ ja terveyspalveluiden palvelualueen yksiköihin paikallisesti sovittuina ajankohtina. Erityisesti tarve henkilöstövuokraukselle painottuu ikäihmisten palveluryhmään,​ joissa on tällä hetkellä eniten vajausta henkilöstöstä.

Tampereen kaupunki vuokraa henkilöstöä palveluntuottajalta sosiaali- ja terveyspalvelujen yksiköihin tarpeensa mukaan. Sopimus ei sisällä määrä- tai vähimmäisostovelvoitetta.

Sopimus on voimassa toistaiseksi. Sopijapuoli voi irtisanoa sopimuksen kahden (2) kuukauden irtisanomisajalla.

Esitetään hankittavaksi henkilöstövuokrauspalvelua FenixCare Oy:ltä (3242730-8) seuraavin arvolisäverottomin hinnoin (tuntihinta arkisin klo 6-​18):

• Sairaanhoitaja: 46 euroa/tunti

• Lähihoitaja: 40 euroa/tunti

• Sosionomi 46 euroa/tunti

• Hoiva-avustaja 37 euroa/tunti


Tarjotun tuntihinnan lisäksi palveluntuottajalla on oikeus veloittaa tilaajalta yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaiset lisät työvuorolisiin oikeuttavien työskentelyajankohtien osalta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava hankinta.

Päätösvallan peruste: hallintosääntö 37 § kohta 6

Päätös

Sopimus henkilöstövuokrauspalvelujen hankinnasta tehdään FenixCare Oy:n (3242730-8) kanssa. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Hankintapäätös on Tampereen kaupunkia sitova vasta,​ kun hankintasopimus on allekirjoitettu.

Allekirjoitus

Johtaja Leena Viitasaari