§ 101 Vieraanvaraisuus Musiikki&Media -tapahtumalle 28.9.-1.10.2022

Lataa  Kuuntele 

TRE:5890/00.04.02/2022

Päätöspäivämäärä

5.9.2022

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Suhdetoimintapäällikkö Erika Eischer,​ puh. 040 ​545 0011,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Anne Valtakari,​ puh. 050 484 0040,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Music x Media (aikaisempi kirjoitusasu Musiikki&Media) järjestetään 28.9.–1.10.2022 Tampereella. Vuosittain järjestettävä tapahtuma laajenee tänä vuonna Music x Media  nelipäiväiseksi, aiempaa vahvemmin luovien alojen kasvua ja kansainvälistymistä edistäväksi ammattilaistapahtumaksi. Tuleva Music x Media tarjoaa kattavasti sisältöjä musiikkialan osaajille, minkä lisäksi ohjelmistossa huomioidaan elokuva- ja tv-alan, peliteollisuuden, mainonnan sekä muiden audiovisuaalisten alojen ajankohtaiset kehityskulut.  Tapahtumaan osallistuu koko Suomen musiikkialan lisäksi tärkeimmät toimijat myös Pohjois-​Euroopasta ja muualta maailmalta. 

Music x Media on anonut Tampereen kaupungilta vieraanvaraisuutta avajaistilaisuuteen 28.9.2022. Music x Media järjestää perinteisen avajaistilaisuuden  ensimmäisen seminaaripäivän päätteeksi. Tapahtuman päättää Industry Awards -​gaala,​ jossa palkitaan ansioituneita musiikkialan ammattilaisilta. 

Kaupungin vieraanvaraisuus voidaan myöntää Tampereen kaupungin imagon tai kansainvälisen näkyvyyden kannalta merkittävälle tapahtumalle harkinnan mukaisesti.  Musiikki x Media -tapahtuma on kaupungin kumppanuusavustusten piirissä ja tapahtuma on arvioitu kaupungin imagoa ja strategisia tavoitteita tukevaksi tapahtumaksi. Tampereen kaupunki myöntää tapahtumalle vieraanvaraisuuden ja osallistuu avajaistilaisuuden kustannuksiin tarjoilujen osalta. 

Tähtikadun tähtien valinta ja asennus toteutetaan vuosittain Tampereen kaupungin ja Musiikki x Media yhteistyönä. Tähtikadun uusien tähtien haltijat huomioidaan Industry Awards -​gaalassa 30.9.2022. Kaupunki osallistuu uusien tähtien (n. 16 hlöä) osallistumismaksujen kattamiseen  Industry Awards -gaalaan ja lahjoittaa järjestäjälle gaalassa jaettavat palkinnot (2 kpl).

 Avajaiset järjestetään Olympia-salissa ja palkintogaala järjestetään Tampere-​talossa.

Musiikki & Media -​tapahtuman tarjoilujen kustannuksiin on varauduttu suhdetoiminnan ja markkinoinnin vuosisuunnitelmassa ja kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 113227 / vieraanvaraisuudet.

Hallintosäännön 34 § 7 ja 10 mukaisesti pormestari päättää kaupungin edustustilaisuuksien ja juhlaliputuksen järjestämisestä, vieraanvaraisuuden periaatteista sekä kaupungin edustustilojen käytöstä. 

 

Päätös

Tampereen kaupunki osallistuu Music x Media -​tapahtuman avajaistilaisuuden kustannuksiin tarjoilujen osalta,​ sekä Tähtikadun uusien tähtien haltijoiden (n. 16 hlöä) osallistumiskuluihin Industry Awards -​gaalaan. 

Lisäksi Tampereen kaupunki lahjoittaa gaalassa jaettavat palkinnot, Tammerkosken kuohu -pienoispatsaat (2 kappaletta). 

Kustannukset maksetaan strategia- ja kehittämisyksikön suhdetoiminnan ja markkinoinnin kustannuspaikalta 113227/vieraanvaraisuudet. 

Hallintosäännön 34 § 7 ja 10 mukaisesti pormestari päättää kaupungin edustustilaisuuksien ja juhlaliputuksen järjestämisestä, vieraanvaraisuuden periaatteista sekä kaupungin edustustilojen käytöstä. 

 

Allekirjoitus

Pormestari Anna-Kaisa Ikonen