§ 15 Osaamisen kiihdyttäminen av-alalla -projektin aiesopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:5877/02.04.01/2022

Päätöspäivämäärä

26.8.2022

Päätöksen tekijä

Kehitysjohtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Kehittämispäällikkö Anne Nousiainen, puh. 040 801 6995, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kehitysjohtaja Tuula Hoivala, puh. 050 329 5711, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen ammattikorkeakoulu Oy hakee Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (AKKE) rahoitusta Pirkanmaan liitolta 31.8.2022 päättyvästä hankehausta. Tampereen kaupunki / Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on mukana Osaamisen kiihdyttäminen av-alalla -projektin hakemuksessa osatoteuttajana.

Tampereen ammattikorkeakoulu Oy on laatinut aiesopimusesityksen. Aiesopimuksessa sovitaan osallistumisesta Osaamisen kiihdyttäminen av-alalla projektiin. Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman.

Kehitysjohtajan päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 16.6.2022 § 69 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 1.8.2022 alkaen.)

Päätös

Hyväksytään liitteenä oleva Tampereen kaupungin / Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja Tampereen ammattikorkeakoulu Oy:n välinen Osaamisen kiihdyttäminen av-alalla -projektin aiesopimus. 

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman.

Allekirjoitus

Kehitysjohtaja Tuula Hoivala