§ 74 VEMA22-muutostyön tilaus Nella-nettilatauspalveluun Tieto Finland Oy:ltä

Lataa  Kuuntele 

TRE:5917/02.07.01/2022

Päätöspäivämäärä

8.9.2022

Päätöksen tekijä

Tietohallintojohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

ICT-palveluvastaava Jukka Puranen, puh. 050 541 1312, etunimi.t.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Vt. tietohallintojohtaja Maria Nikkilä, puh. 040 5811 477, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Valtiokonttori on kilpailuttanut Suomi.fi-maksut -palvelun vuonna 2021. Nykyiset Suomi.fi-maksut -palvelun asiakasorganisaatiot siirtyvät käyttämään uutta palvelua 1.8.2022 alkaen ja viimeistään 30.11.2022 mennessä. Valtiokonttori on antanut kullekin organisaatiolle tarkemman käyttöönottoaikataulun. Uusi palvelu edellyttää asiakasorganisaatioilta integraatiomuutosta. Nykyinen palveluntarjoaja Paytrail Oyj voitti kilpailutuksen, mutta teknologia taustalla muuttuu erityisesti integraatiokerroksessa. Nella-verkkokauppa ja Nella-mobiilisovellus käyttävät Suomi.fi-maksuja.

Nella-nettilatauksen toimittaja Tieto Finland Oy on 6.7.2022 antanut tarjouksen tarvittavasta muutostyöstä. Tarjouksen arvonlisäveroton hinta on 38 580 euroa.

Muutostyö pitää sisällään seuraavat työsuoritteet:

  • VEMA22-toimitusprojektin mukaisten teknisten integraatiovaatimusten toteuttaminen Nella-verkkokauppaan ja Nella-mobiiliin.
  • Testitapausten luonnin ja niiden mukaisen testauksen suorittamisen kaikissa ympäristöissä (jos maksutapa on käytettävissä).
  • Toimittajan projektinhallintamallin mukaisen työnohjauksen, resursoinnin ja raportoinnin
  • Projektipalaverien järjestämisen
  • Tarvittavat asennukset testi- ja tuotantoympäristöihin.


Toimituksiin sovelletaan Tampereen kaupungin ja Tieto Finland Oy:n 17.4.2012 solmitun joukkoliikenteen Etuile! –palvelun palvelusopimuksen ehtoja.

Palvelusopimuksen liitteen 2.1 kohdan 4 mukaan Asiakas voi tilata Toimittajalta palveluun liittyviä asiakaskohtaisten integraatioiden kehittämispalveluja. 

Tampereen kaupungin konsernihallinnon toimintasäännön liitteen (konsernijohtajan toimivallan siirtopäätös 1.3.2022 § 32) mukaan tietohallintojohtaja vastaa ja päättää Tampereen kaupungin ICT-hankinnoista, ICT-sopimusten ehdoista, hyväksymisestä ja allekirjoittamisesta. Lisäksi tietohallintojohtaja vastaa ja päättää Tampereen kaupunkiseudun tietohallintosopimuksessa määritellyistä asioista.

Päätös

VEMA22-toimitusprojektin mukaisten teknisten integraatiovaatimusten muutostyön toteuttaminen Nella-verkkokauppaan ja Nella-mobiiliin tilataan Tieto Finland Oy:ltä.

Arvonlisäveroton kustannus 38 580 euroa kohdennetaan tietohallinnon Liikenteen ICT-palvelun pienkehityksen projektirakenneosalle K1130_25.

Allekirjoitus

Vt. tietohallintojohtaja Maria Nikkilä