§ 79 Vieraanvaraisuus Manufacturing Performance Days 2023 -seminaarille 6.6.2023

Lataa  Kuuntele 

TRE:4917/00.04.02/2022

Päätöspäivämäärä

23.6.2022

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Suhdetoimintakoordinaattori Erika McSherry, p. 040 758 1724, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Anne Valtakari, p. 050 484 0040, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Merkittävä kansainvälinen teknologiateollisuuden johdolle ja päättäjille sekä alan asiantuntijoille suunnattu huippuseminaari Manufacturing Performance Days 2023 (www.mpdays.com) järjestetään Tampere-talossa 6.-7.6.2023. Kongressi jatkaa vuodesta 2007 aloitettua tapahtumaketjua, järjestyksessään tämä on jo kahdeksas MPD-tapahtuma. Kaikki aiemmatkin tapahtumat on järjestetty Tampereella. Manufacturing Performance Days toimii Suomen ja Pirkanmaan valmistavan teollisuuden ja tutkimuksen näyteikkunana maailmalle ja tarjoaa korkeatasoisen keskustelufoorumin yritysten ja akateemisen maailman edustajille. Tilaisuudessa keskitytään tarkastelemaan kestävän kehityksen, digitaalisen murroksen ja palautumiskyvyn sekä uusien liiketoimintamallien hengessä toteutettavia tulevaisuuden alustaratkaisuja tavoitteena vahvistaa Suomen kilpailukykyä ja parantaa alan toimintaedellytyksiä Euroopassa. Kongressin teemana on ”Sustainable and Resilient Growth”. Yli 800 huipputason vaikuttajaa ja asiantuntijaa viime vuosina koonneen Manufacturing Performance Daysin järjestäjänä toimii nimekäs joukko kansainvälisiä teollisuusyrityksiä ja organisaatioita. Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tampere ja Tampereen yliopisto ovat keskeisinä kumppaneina mukana tilaisuudessa.

Myöntämisperusteet:
- muut Tampereen kaupungin imagon tai kansainvälisen näkyvyyden kannalta merkittävät tapahtumat harkinnan mukaisesti
(Vieraanvaraisuuksien ja huomionosoitusten periaatteet Tampereen kaupungilla)

Hallintosäännön 34 § kohtien 7 ja 10 mukaisesti pormestari päättää kaupungin edustustilaisuuksien ja juhlaliputuksen järjestämisestä sekä vieraanvaraisuuden periaatteista sekä kaupungin edustustilojen käytöstä.

Päätös

Manufacturing Performance Days 2023 -seminaarin kunniaksi järjestetään kaupungin vastaanotto Museokeskus Vapriikissa 6.6.2023 covid-19 epidemian salliessa ja turvaohjeet huomioiden.

Vastaanoton kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 113227 vieraanvaraisuudet.

Kaupungin emäntä / isäntä vahvistetaan lähempänä vastaanoton ajankohtaa.

Allekirjoitus

Anna-Kaisa Ikonen, pormestari