§ 520 Valtuutuksen antaminen Koukkuniemen ja Pohjolan Kotilinnan ryhmäkotien asukkaiden vuokrasopimusten allekirjoittamiseksi

Lataa  Kuuntele 

TRE:6890/02.07.03/2022

Päätöspäivämäärä

5.10.2022

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Kiinteistöpäällikkö Jyrki Miettinen, puh. 040 173 0234, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunki,​ Kiinteistöt,​ tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmä omistaa Koukkuniemen vanhainkodin alueella, osoitteessa Lapinkaari 2, Tampere, sijaitsevat tehostettuun palveluasumiseen rakennetut kohteet Toukolan, Impivaaran, Jukolan ja Männistön. Tampereen kaupunki tuottaa ikäihmisten palvelua Pohjolan Kotilinnaan, osoitteessa Pohjolankatu 25, Tampere. Kohteissa olevien ryhmäkotien asukkaat valitsee avo-​ ja asumispalveluiden ikäihmisten asukasohjaus​ ja palveluntuottajan sosiaali-​ ja terveyslautakunta.

Kaupungin toimintamallin mukaan asukkaiden vuokrasopimuksissa vuokranantaja on Kiinteistöt,​ tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmä,​ mutta on tarkoituksenmukaista,​ että palveluntuottaja tekee vuokrasopimukset asukkaiden kanssa Kiinteistöt,​ tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmän määrittämällä sopimuksella ja vuokralla.

Ikäihmisten palvelulinjan johto on pyytänyt allekirjoitusoikeuksien muuttamista päätöksen mukaisella tavalla.

Asunto- ja kiinteistölautakunnan päätöksen 23.10.2019 § 144 mukaisesti asian päättää kiinteistöjohtaja, kun kyse on rakennusten, tilojen ja niihin littyvien alueiden vuokraamisesta.

Päätös

Valtuutan Tampereen kaupungin avo-​ ja asumispalveluiden ikäihmisten palvelulinjan edustajien: sosiaaliohjaaja Pirkko Aavaluoman,​ vastaava palveluesimies Tarja Lehtikankaan ja palvelupäällikkö Minna Ruohosen allekirjoittamaan Kiinteistöt,​ tilat ja asuntopolitiikka -​palveluryhmän puolesta Koukkuniemen vanhainkodin alueella, osoitteessa Lapinkaari 2, Tampere, sijaitsevien tehostetun palveluasumisen kohteiden Toukolan, Impivaaran, Jukolan ja Männistön sekä Pohjolan Kotilinnan, osoitteessa Pohjolankatu 25, Tampere, ryhmäkotien vuokrasopimukset asukkaiden kanssa niiden asuntojen osalta,​ joissa ikäihmisten palvelulinja on ikäihmisten tehostetun palveluasumisen palveluntuottajana. Tällä päätöksellä kumotaan aikaisemmat kiinteistöjohtajan ja Tilakeskuksen toimitusjohtajan päätökset koskien valtuutuksen antamista.

Tämä päätös on voimassa siihen asti, kun kohteissa ikäihmisten tehostetun palveluasumisen palvelutuotannon tuottaa ikäihmisten palvelulinja.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm