§ 279 Tredu-Kiinteistöt Oy:n ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredun välisen keittiökalusteiden luovutussopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:6768/02.07.02/2022

Päätöspäivämäärä

13.10.2022

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Suunnittelupäällikkö Harri Jokinen, p. 040 806 3056, etunimi.t.sukunimi@tampere.fi 

Lisätietoja päätöksestä

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Päätöksen perustelut

Tredu on luopunut Tredun Oriveden toimipisteen eräistä Tredu-Kiinteistöt Oy:n omistamista vuokatiloista osoitteessa Ammattikoulunkatu 5. Toimipisteessä jatkaminen lukuvuonna 2022-2023 olisi edellyttänyt noin 1,0 miljoonan euron käyttöä turvaavien sisäilmastokorjaustoimenpiteiden tekemistä A-, B- ja C-osalla ennen lukukauden alkamista. 

Tredun Oriveden toimipisteen liiketoiminnan, sosiaali- ja terveysalan tutkintojen sekä tutkintokoulutukseen valmentava koulutus siirtyi korvaaviin tiloihin 1.8.2022 alkaen. Tredun autoalan koulutus jatkoi syyslukuvuoden 2022 alussa toimintaansa nykyisissä toimitiloissa osoitteessa Ammattikouluntie 5 (D-rakennus). 

Tredu Oriveden toimipisteellä on jäänyt toimintojen uudelleen järjestelyjen takia tarpeettomaksi luovutussopimuksen liitteen 1 mukaiset keittiökalusteet, joiden luovuttamisesta Tredu on Tredu-Kiinteistöt Oy:n kanssa neuvotellut. Tredu-Kiinteistöt Oy on tällä luovutussopimuksella valmis luovuttamaan kyseiset keittiökalusteet vastikkeetta Tredulle. Luovutuksen ehtona on se, että Tredu käyttää liitteen 1 mukaisia koneita ja laitteita opetustarkoitukseen tai hyödyntää niistä saamansa myyntitulon opetuksen hyväksi. Tredun vastuulle jää myös vastata kustannuksellaan kaikista koneiden ja laitteiden irrottamiseen ja siirtämiseen liittyvistä kustannuksista. 

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 16.6.2022 § 69 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 1.8.2022 alkaen.) 

 

Päätös

Hyväksytään Tampereen kaupunki / Tampereen seudun ammattiopisto Tredun (Y-tunnus 0211675-2) ja Tredu-Kiinteistöt Oy:n (Y-tunnus 2605630-1) välinen keittiökalusteiden luovutussopimus esityksen mukaisesti. 

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman. 

 

Allekirjoitus

Johtaja Kirsi Viskari