§ 14 Analytiikkaratkaisun kokonaistyön, yritysten perusdatan (Profinder) sekä klusterianalyysin rikasteaineiston laajennuksen ja syventämisen hankinta

Lataa  Kuuntele 

TRE:314/02.07.01/2022

Päätöspäivämäärä

14.1.2022

Päätöksen tekijä

Johtaja, elinvoiman palvelualue

Lisätietoja päätöksestä

Kehittämispäällikkö Mia Lumio, puh. 040 658 6569, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunki on kehittämässä palvelujaan yrityksille. Analytiikkaratkaisun kokonaistyön, yritysten perusdatan (Profinder) sekä klusterianalyysin rikasteaineiston laajennuksen ja syventämisen hankinnan avulla saadaan tietoa Tampereen kaupungin elinkeinopalvelujen ja kasvupalvelujen tarpeeseen ymmärtää tamperelaisten yritysten tilanteita ja tarpeita eri näkökulmista sekä löytää vastauksia mm. kysymyksiin, jotka koskevat yritysten kasvun esteitä ja mahdollisuuksia. Osana AuroraAI-toimintamallissa luotavan elinvoiman tilannekuvan luomista varten on lisäksi tarve toteuttaa kahden aikajänteen välinen muutosanalyysi siten, että yksittäisen yrityksen tilanteen muutokset on mahdollista tunnistaa.

 

Päätös

Hankitaan analytiikkaratkaisun kokonaistyö, yritysten perusdata-aineisto (Profinder) sekä klusterianalyysin rikasteaineiston laajennuksen ja syventämisen edellyttämä erillinen konsulttityö Gofore Oy:ltä.

Hankinnan arvonlisäveroton arvo on 15 969 eurolla. Kustannukset kohdistetaan kustannuspaikalle 113420.

Allekirjoitus

Johtaja Teppo Rantanen