§ 51 Kulttuurihyvinvoinnin palveluohjaus Pirkanmaalla (KUPPI) - projektin yhteistyösopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:8382/02.04.01/2022

Päätöspäivämäärä

8.12.2022

Päätöksen tekijä

Johtaja, sivistyspalvelujen palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Projektipäällikkö Anna Koski, p. 044 351 4539, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johdon assistentti Pirjo- Liisa Länkinen, p. 040 801 6082, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on tehnyt 1.12.2022 päätöksen, jonka mukaan Kulttuurihyvinvoinnin palveluohjaus Pirkanmaalla - projektin osatoteuttajina toimineet kunnat jatkavat 1.1.2023 alkaen projektin yhteistyökumppaneina projektisuunnitelmaan kirjattujen tavoitteiden ja toimenpiteiden mukaisesti.

Projektia koordinoi Tampereen kaupunki, 1.1.2023 osatoteuttajana toimii Pirkanmaan hyvinvointialue ja yhteistyökumppaneina toimivat seuraavat kunnat: Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi.  

Projektin koordinaattori on laatinut esityksen yhteistyösopimuksesta, jossa sopijaosapuolina ovat projektin koordinaattori ja edellä mainitut yhteistyökumppanit.

Sopimuksessa sopijaosapuolet sopivat vastuistaan ja velvoitteistaan sopimuskaudella. Tampereen kaupunki vastaa koko projektin taloudellisesta ja hallinnollisesta koordinoinnista ja yhteistyökumppaneiden sekä osatoteuttajan välisestä yhteistyöstä.

Sopimus on voimassa 1.1.2023-1.3.2024

Päätösvallan peruste: Tampereen kaupungin hallintosääntö § 37: Palvelualueen johtaja päättää palvelualueensa osalta muiden kuin lautakunnan toimivaltaan kuuluvien sopimusten hyväksymisestä.

Päätös

Hyväksyn liitteenä olevan Kulttuurihyvinvoinnin palveluohjaus Pirkanmaalla -projektin ehdollisen yhteistyösopimuksen.  

Allekirjoitus

Johtaja Lauri Savisaari