Kaupunginhallituksen konsernijaosto, kokous 22.11.2022

§ 118 Tiedoksi merkittävät asiat 

TRE:111/00.01.03/2022

Perustelut

1) Tilannekatsaus Tampereen Sähkölaitos Oy:n toimintaan ja talouteen (toimitusjohtaja Jussi Laitinen), klo 15.00

2) Tilannekatsaus Tampereen Tilapalvelut Oy:n toimintaan ja talouteen (hallituksen puheenjohtaja Petri Olkinuora ja toimitusjohtaja Petri Mölsä), klo 15.20

3) Tilannekatsaus Keskinäinen Kiinteistöosakeyhtiö Virastotalon toimintaan ja talouteen (hallituksen puheenjohtaja Teppo Rantanen ja toimitusjohtaja Petri Mölsä), klo 15.40

4) Tampereen Kotilinnasäätiö sr:n uudet säännöt on rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksessa ja säätiö irtaantuu konsernista 1.1.2023.

Päätösehdotus oli

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Kokouskäsittely

Controller Saara Unnanlahti saapui kokoukseen asian käsittelyn alkaessa. Controller Sami Suojanen poistui kokouksesta asian käsittelyn aikana.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Tampereen Sähkölaitos Oy:n toimitusjohtaja Jussi Laitiselle. Hän oli asiantuntijana läsnä kokouksessa kohdan 1) käsittelyn ajan.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Tampereen Tilapalvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Olkinuoralle. Hän oli asiantuntijana läsnä kokouksessa kohdan 2) käsittelyn ajan.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Tampereen Tilapalvelut Oy:n ja Keskinäinen Kiinteistöosakeyhtiö Virastotalon toimitusjohtaja Petri Mölsälle sekä Keskinäinen Kiinteistöosakeyhtiö Virastotalon hallituksen puheenjohtaja Teppo Rantaselle. He olivat asiantuntijoina läsnä kokouksessa kohtien 2) ja 3) käsittelyn ajan.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)