§ 649 Tietoliikenneasennuksia koskevien tilasopimusten muuttaminen os. Tuomarinkatu 7 - DNA Tower Finland Oy

Lataa  Kuuntele 

TRE:8398/02.07.03/2022

Päätöspäivämäärä

15.12.2022

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Tila-asiantuntija Jori Komulainen, puh. 040 359 2295, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen Tilakeskus Liikelaitoksen toimitusjohtajan päätöksellä 24.04.2017 § 79 on päätetty toteuttaa myös Tesoman jää- ja uimahalli -kohteeseen DNA Oyj:n sisäkuuluvuutta parantavia ratkaisuita. Vuokralaisen konsernirakenteessa sittemmin tehtyjen muutosten myötä sopimukset päivitettäisi DNA Tower Findland Oy:lle (y-tunnus 3209137-3) ja samalla vuokrausehdoiltaan yhteneväiseksi uusien aiempien vastaavien sopimusten kanssa.

Sisäverkkojen asennukset on suoritettu yhteisellä kokonaissuunnitelmalla, mutta kahden eri rakennuksen kohteessa on tarkoituksen mukaista pitää sopimukset omina.

Sopimukset jatkuisivat toistaiseksi voimassa olevina yleisen kolmen (3) kuukauden irtisanomisajalla. Erillistä pääomavuokraa tiloille ei määritetä, mutta sähkön laskutusta varten kohteissa on järjestetty nykyään mittaukset. Operaattori vastaa päivitettävien ehtojen mukaisesti kustannuksellaan asennuksista ja erikseen sovittavista muutostöistä. Asennustyöt esihyväksytetään myös Tampereen Tilapalvelut Oy:n ylläpitoyksikössä. Mikäli erikseen sovittavista muutostöistä aiheutuisi mahdollisia kuuluvuuskatkoksia kiinteistön käyttäjille, niin sovittaisiin tiedottamisesta lähemmin. Huolto- ja asennuskäynnit toteutetaan pääsääntöisesti rakennuksen aukioloaikoina.

Päätös

DNA Oyj:n (y-tunnus 0592509-6) tilasopimukset osoitteessa Tuomarinkatu 7 sijaitsevassa jää- ja uimahallissa muutetaan 1.1.2023 alkaen DNA Tower Finland Oy:lle (y-tunnus 3209137-3). Vuokrausehdot päivitetään myös vastaamaan yleisiltä periaatteiltaan uusimpia DNA:n sisäverkkosopimuksia.

Sopimukset päivitetään jatkuvan toistaiseksi voimassa kolmen (3) kuukauden irtisanomisajalla. Erillistä pääomavuokraa tiloille ei määritetä, mutta sähköstä veloitetaan erikseen vuokrasopimuksessa tarkemmin määriteltävien ehtojen ja voimassaolevan asennustoteutuksen mukaisesti. Vuokralainen vastaa kustannuksellaan asennuksien toteutuksesta ja erikseen sovittavista muutostöistä. Huolto- ja asennuskäynnit toteutetaan pääsääntöisesti rakennuksen aukioloaikoina.

Tarkemmat ehdot määritellään vuokrasopimuksissa.

Asunto- ja kiinteistölautakunnan päätöksen 23.10.2019 § 144 mukaisesti asian päättää kiinteistöjohtaja, kun kyse on rakennusten, tilojen ja niihin liittyvien alueiden vuokraamisesta.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm