§ 238 Vastaavan ohjaajan viran täyttäminen SOTE-keskusten sosiaalityön tiimissä

Lataa  Kuuntele 

TRE:7638/01.02.01/2022

Päätöspäivämäärä

13.12.2022

Päätöksen tekijä

Z/Palvelujohtaja, psykososiaalisen tuen palvelut

Valmistelijan yhteystiedot

Vs. palvelupäällikkö Mari Selin-Kivenvuori, p. 040 639 7900, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Palvelujohtaja Maritta Närhi, p. 050 320 6325, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

 Vastaavan ohjaajan tehtävänä on Sote-keskusten sosiaalityön tiimin sosiaaliohjaajien tapaan sote-keskusten avoimessa neuvonnassa työskentely, asiakkaan palvelutarpeiden arvioinnit aikavarauksilla sekä monialaisen yhteistyön tekeminen sote-keskuksessa. Vastaava ohjaaja tukee tiimin johtavaa sosiaalityöntekijää sekä työnjohdollisesti että palvelun kehittämisessä. Vastaavan ohjaajan tehtävänä on erityisesti sosiaaliohjaajien työn tukeminen ja kehittäminen.

Vastaavan ohjaajan viran kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaalihuollon ammattihenkilölain (8§ ja 32§) mukainen sosionomin, geronomin tai kuntoutuksen ohjaajan kelpoisuus; sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Eduksi luetaan vahva kokemus aikuissosiaalityöstä sekä aikuissosiaalityön palvelujen järjestämisestä ja kehittämisestä. Lisäksi eduksi luetaan asiakastietojärjestelmien osaaminen.

Vastaavan ohjaajan virka on ollut haettavana Tampereen kaupungin internet-sivuilla (www.tampere.fi), TE-palvelujen verkkosivuilla (tyomarkkinatori.fi), Oikotiessä (oikotie.fi) ja Kuntarekryssä (kuntarekry.fi /hakuavain TRE-01-2526-22). Hakuaika oli 4.11.–18.11.2022.

Virkaa haki määräajassa seitsemän (7) henkilöä. Hakijoista viisi (5) täytti kelpoisuusvaatimukset. Haastattelijoina toimi vs. johtava sosiaalityöntekijä sekä vs. palvelupäällikkö. Tehtävään haastateltiin kolme (3) hakijaa. 

Kun otetaan huomioon koulutuksen ja kokemukseen liittyvien asioiden lisäksi haastatteluissa saatu vaikutelma ja laadittu arvio soveltuvuudesta tehtävään, on hakijoista sosionomi (AMK) Kirsi Toukomaa tehtävään soveltuvin.

Hän on esittänyt hyväksyttävän selvityksen terveydentilastaan.

Tiedot palvelussuhteen alkaessa:

Toimintayksikkö: SOTE-keskusten sosiaalityö

Vakanssinumero: 50120316 

Virkanimike: vastaava ohjaaja 

Asema: Muu

Esihenkilö: Johtava sosiaalityöntekijä 

Virkaehtosopimus: SOTE-sopimus 

Hinnoittelu: 04SOS050

Esihenkilöasema: ei 

Työaikamuoto: yleistyöaika

Säännöllinen työaika: 38,25 tuntia/vko

Palkkakustannukset: tili 401100, kustannuspaikka 122119

Virkasuhteessa noudatetaan edellä mainittua kunnallista virkaehtosopimusta. Muun muassa säännöllinen työaika, vuosiloma ja irtisanomisaika määräytyvät sovellettavan virkaehtosopimuksen mukaan.

Henkilö on velvollinen suorittamaan virkaehtosopimuksen mukaista varallaoloa ja päivystystä tarpeen niin vaatiessa.

Viranhaltija on määrättäessä velvollinen työskentelemään myös muissa työnantajan organisaatioon kuuluvissa toimipaikoissa. Viranhoitopaikka voi muuttua virkasuhteen aikana ja siitä määrääminen kuuluu työnantajan työnjohto-oikeuden piiriin.

Palkka maksetaan kerran kuukaudessa. Virkasuhteen päättyessä palkka ja muut suoritukset maksetaan normaaleina palkanmaksupäivinä kuitenkin virkasuhteen päättymistä seuraavan kalenterikuukauden loppuun mennessä. Verkkopalkkalaskelma on Tampereen kaupungin ensisijainen palkkalaskelman toimitustapa. 

Henkilö on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

Palvelujohtajan päätäntävalta virkaan ottamisessa perustuu sosiaali-ja terveyspalvelujen palvelualueen johtajan päätökseen 12.8.2022 § 58, toimintasäännön liitteen delegointimatriisiin.

Päätös

Sosionomi (AMK) Kirsi Toukomaa otetaan vastaavan ohjaajan virkaan toistaiseksi.

Virantoimituksen alkamispäivä on 31.12.2022

Viranhoitopaikka palvelussuhteen alkaessa: Sote-keskusten sosiaalityön tiimi/aikuisten sosiaalipalvelut.

Virkaan valittu henkilö on esittänyt hyväksyttävän selvityksen terveydentilastaan.

 

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Palvelujohtaja Maritta Närhi