§ 21 SURE-hankkeen Ratinan kauppakeskuksen ympäristössä toteutettavan valaistusurakan tilaaminen Tampereen Vera Oy:ltä

Lataa  Kuuntele 

TRE:5640/02.07.01/2022

Päätöspäivämäärä

29.12.2022

Päätöksen tekijä

Talous- ja hankintavastaava, Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Projektipäällikkö Anniina Autero ja talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Smart Urban Security and Event Resilience - projekti toteutetaan Tampereen kaupungin elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueella. Projektin toteuttamisaika on 1.9.2019 –28.2.2023. Projektille on myönnetty rahoitus Euroopan komission alaisesta Urban Innovative Actions - ohjelmasta. Rahoittajaviranomaisena toimii Region Hauts- de- France.

SURE-hankkeeseen kuuluva valaistusurakkakohde sijaitsee Ratinan kauppakeskuksen läheisyydessä. Urakka sisältää alueelle sijoitettavien kahden gobovalaisimen asentamisen materiaaleineen, suunnitelman 17_21715_1 mukaisesti. Urakka ei sisällä mahdollisia kaivuutöitä Olympia-aukiolla. Toteutettavalla valaistuksella voidaan tukea tapahtumien aikaista opastamista ja tapahtuma- ja kaupunkimarkkinointia.  

Hankintamenettelynä oli suorahankinta perustuen toimittajan kanssa tehtyyn puitesopimukseen. (Katujen ja yleisten alueiden valaistus-, liikennevalo- ja sähköalan rakentamispalvelu, TRE:6644/02.07.01/2019) 14.7.2022.

Päätös

Tampereen Vera Oy:ltä (1950694- 1) tilataan SURE-hankkeen Ratinan kauppakeskuksen ympäristössä tehtävä valaistuskokonaisuuden toteutus kokonaishintaan 28 500€ + alv. Kustannukset suoritetaan Viiden tähden keskusta -kehitysohjelman projektilta E1540_19_4, verkko 4078110_3310. Hankintapäätös on Tampereen kaupunkia sitova vasta, kun työtä koskeva tilaus on tehty. Mikäli työ edellyttää Olympia-aukion kaivuutöitä, tulee kokonaistyön jatkamisesta tehdä erillinen päätös. Työ tulee tehdä SURE-hankkeen aikana, 28.2.2022 mennessä. Mikäli työ ei toteudu aikataulussa, on siitä ilmoitettava Tilaajalle, jonka jälkeen työn jatkamisesta tehdään erillinen päätös. Kehitysohjelmat-yksikössä työn vastuuhenkilönä toimii projektipäällikkö Anniina Autero. Työtä ohjaa ja valvoo rakennuttajainsinööri Jussi Koskela, kaupunkiympäristön palvelualueelta.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätöksellä toimivalta kehitysohjelmien hankintapäätösten tekemiseen on siirretty kehitysohjelmien hankejohtajalle tai talous- ja hankintavastaavalle.

Allekirjoitus

Talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta, etunimi.sukunimi@tampere.fi