§ 41 Päätoimisen tuntiopettajan ottaminen Tredun Hervannan kampukseen ajalle 1.1.2023-31.12.2023 

Lataa  Kuuntele 

TRE:7392/01.02.01/2022

Päätöspäivämäärä

20.12.2022

Päätöksen tekijä

Koulutusjohtaja, Hervannan kampus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Ari Holsti, puh. 050 441 8812, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Koulutusjohtaja Ari Mäkitalo puh. 050 441 8813, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampuksen virkasuhteisen tuntiopettajan (laboratorioala) tehtävä on ollut julkisesti haettavana 25.10 – 8.11.2022.

Hakukoodi TRE-01-2375-22. Ilmoituskanavat olivat tyomarkkinatori.fi, Kuntarekry, tampere.fi, Oikotie, LinkedIn ja Facebook.  

Laboratorioalan ammatillisten aineiden tuntiopettajan tehtävä edellyttää vahvaa käytännön osaamista opetettavissa aineissa: laboratorion perustöiden ja -tekniikoiden sekä peruslaitteiden hallintaa. Toivotaan myös laiteanalytiikan, erityisesti spektrometrian ja kromatografian käytännön osaamista. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan B-luokan ajokorttia.

Eduksi katsotaan Pirkanmaan laboratorioalan yritysten ja yhteistyötahojen hyvä tuntemus sekä aikaisemman kokemuksen toisen asteen ammatillisen opettajan työstä.

Tehtävässä arvostetaan hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityötaitoja, valmiutta kehittämistyöhön sekä kykyä käyttää monimuotoisia oppimisympäristöjä. Lisäksi toivotaan pedagogista kyvykkyyttä ja innovatiivista opettajuutta sekä tahtoa ja kärsivällisyyttä toimia nuorten kanssa myös ongelmatilanteissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 13 § mukainen ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuus: soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, opettajan pedagogiset opinnot (väh.60 op) ja vähintään 3 vuoden pituinen käytännön työkokemus korkeakoulututkintoa vastaavissa laboratorioalan tehtävissä.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Tehtävää haki hakuaikana viisi (5) hakijaa, joista kelpoisia hakijoita neljä (4).

Haastatteluun kutsuttiin neljä (4) hakijaa.
Haastattelut pidettiin 11.11.2022 ja 14.11.2022. 

Haastattelijoina toimivat lehtori ja koulutuspäällikkö.

Työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään valitaan Laboratorioanalyytikko (AMK) *********

Valitun ei tarvitse esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittamaa rikostaustaotetta, koska virkasuhde on katkeamaton.

Tiedot palvelussuhteen alkaessa:

  • Toimintayksikkö:Tredu Hervannan kampus
  • Vakanssinumero: 50052732.
  • Virkanimike: Tuntiopettaja
  • Asema: Muu
  • Esihenkilö: Ari Holsti
  • Virkaehtosopimus: OVTES osio C
  • Hinnoittelutunnus: 4 11 07 00 2   
  • Esihenkilöasema: Ei
  • Työaikamuoto: Kokoaikaisen opettajan vuosityöaika on 1500 tuntia vuodessa eli keskimäärin 37,​5 tuntia viikossa.
  • Palkka,​ työaika ja kustannusten jako vahvistetaan työaikasuunnitelman mukaan perusteena OVTES ja kelpoisuusasetus 1998/986.

Virkasuhteessa noudatetaan edellä mainittua kunnallista virkaehtosopimusta. Muun muassa säännöllinen työaika, vapaajaksot ja irtisanomisaika määräytyvät sovellettavan virkaehtosopimuksen mukaan.

Viranhaltija on määrättäessä velvollinen työskentelemään myös muissa työnantajan organisaatioon kuuluvissa toimipaikoissa. Viranhoitopaikka voi muuttua virkasuhteen aikana ja siitä määrääminen kuuluu työnantajan työnjohto-oikeuden piiriin.

Palkka maksetaan kerran kuukaudessa. Virkasuhteen päättyessä palkka ja muut suoritukset maksetaan normaaleina palkanmaksupäivinä kuitenkin virkasuhteen päättymistä seuraavan kalenterikuukauden loppuun mennessä. Verkkopalkkalaskelma on Tampereen kaupungin ensisijainen palkkalaskelman toimitustapa. 

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

Koulutusjohtajan päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 16.6.2022 § 69 (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus - henkilöstöhallinnon delegoinnit 1.8.2022 alkaen). 

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §. 

Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 2 luku 4 §.

Päätös

Laboratorioanalyytikko (AMK) ********* otetaan päätoimiseen määräaikaiseen tuntiopettajan (laboratorioala) virkasuhteeseen ajalle 1.1.2023-31.12.2023 Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampukseen.

Määräaikaisuuden perusteena on henkilöstötarpeen vakiintumattomuus (SAP 24). 

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Hepolamminkadun toimipiste, toimintoalue 508.

 


 

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Koulutusjohtaja Ari Mäkitalo