§ 158 Vieraanvaraisuuden osoittaminen Julkisen alan viestijät ry:lle 21.9.2023

Lataa  Kuuntele 

TRE:8172/00.04.02/2022

Päätöspäivämäärä

8.12.2022

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Suhdetoimintakoordinaattori Erika McSherry, p. 040 758 1724, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Anne Valtakari, p. 050 484 0040, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Julkisen alan viestijät JAT ry järjestää vuoden päätapahtumaansa, JAT Viestintäpäivät Tampereella syyskuussa 2023. Julkisen alan viestijät JAT ry on valtakunnallinen ja merkittävä yleishyödyllinen yhdistys, jonka jäseninä on reilu 350 julkisella sektorilla (kaupungit, valtio ja muuta julkisyhteisöt) työskentelevää viestintäammattilaista. Yhdistys on tunnettu ajankohtaisista, laadukkaista koulutus- ja verkostoitumistilaisuuksista, joihin myös kaupungin palveluksessa olevat viestijät aktiivisesti osallistuvat työnantajansa tukemina.

Tilaisuus järjestetään kiertävästi isoimmissa kaupungeissa. Jäsenistö on kyselyssä toivonut seuraavien Viestintäpäivien pitopaikaksi Tamperetta. Edellisen kerran Viestintäpäivät on pidetty Tampereella 8 vuotta sitten ja viime vuosina mm. Turussa, Jyväskylässä ja Porissa. Viestintäpäivillä käsitellään ajankohtaisia viestinnällisiä teemoja paikallisten esimerkkien ja puhujien kautta. Asukasmääräänsä jatkuvasti kasvattava, elinvoimainen ja vetovoimainen Tampere ja myös maamme suurin hyvinvointialue kiinnostavat JATin jäseniä. 

Myöntämisperusteet:
- muut Tampereen kaupungin imagon tai kansainvälisen näkyvyyden kannalta merkittävät tapahtumat harkinnan mukaisesti (Vieraanvaraisuuksien ja huomionosoitusten periaatteet Tampereen kaupungilla)

Hallintosäännön 34 § kohtien 7 ja 10 mukaisesti pormestari päättää kaupungin edustustilaisuuksien ja juhlaliputuksen järjestämisestä sekä vieraanvaraisuuden periaatteista sekä kaupungin edustustilojen käytöstä.

Päätös

Julkisen alan viestijät JAT ry:n Viestintäpäivien kunniaksi tarjotaan kaupungin vastaanotto Museokeskus Vapriikissa 21.9.2023.

Vastaanoton kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 113227 vieraanvaraisuudet.

Kaupungin emäntä / isäntä vahvistetaan lähempänä tilaisuuksien ajankohtaa.