§ 1 Strateginen hankekehitys -palveluryhmän tulojen ja menojen hyväksyjät sekä tilauksien suorittajat 1.1.2023 alkaen toistaiseksi

Lataa  Kuuntele 

TRE:37/02.05.00/2023

Päätöspäivämäärä

5.1.2023

Päätöksen tekijä

Hankejohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Hankejohtaja Tero Tenhunen, puh. +358 (50) 540 2860, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Hankejohtaja Tero Tenhunen, puh. +358 (50) 540 2860, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupungin 1.8.2021 voimaantulleen hallintosäännön 38 §:n mukaan palveluryhmän johtaja tai hänen määräämänsä hyväksyy palveluryhmän menot ja tulot. Tulojen ja menojen hyväksyjä pitää olla eri kuin asiatarkastaja.

Päätös

Strateginen hankekehitys -palveluryhmän tulojen ja menojen hyväksyjäksi 1.1.2023 alkaen määrätään viranhaltija talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta. Talous- ja hankintavastaavan ja hankejohtajan estyneenä ollessa palveluryhmän tulojen ja menojen hyväksyjäksi määrätään hankejohtajan 2. varahenkilö hankekehitysjohtaja Juha Kaivonen.

Strateginen hankekehitys -palveluryhmän tilauksien suorittajiksi 1.1.2023 alkaen toistaiseksi määrätään

Talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta; 

hankejohtajan hankintapäätösten mukaiset tilaukset arvosta riippumatta, puitesopimuksiin perustuvat tilaukset arvosta riippumatta sekä pienhankinnat, joista ei edellytetä hankintapäätöstä.

Projektisihteeri Tarja Kaasalainen, suunnittelija Antti Saari ja suunnittelija Oona Haimi;

palveluryhmän yhteiset menot kuten toimistolaitteet ja -tarvikkeet, -palvelut ja -leasing, henkilökuljetukset ja kokousjärjestelyt sekä -tarjoilut, 15.000 euroon (alv 0%) asti.

Päätös koskee Strateginen hankekehitys -palveluryhmän kaikkia kehitysohjelmia ja tulosyksiköitä.

Tulojen ja menojen hyväksyjien ja tilauksien suorittajien on noudatettava Tampereen kaupungin hallintosääntöä ja taloudenhoidon konsernimääräyksiä.

Allekirjoitus

Hankejohtaja Tero Tenhunen