Tampereen nuorisovaltuusto, kokous 6.9.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 133 Markkinointimateriaalien tilaaminen 

TRE:1203/00.01.03/2022

Valmistelija

  • Niskanen Päivi, Johtava koordinaattori

Lisätietoja päätöksestä

Nuoriso-ohjaaja Jenna Naukkarinen, puh. 050 385 0222, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Perustelut

Nuorisovaltuuston on hyväksynyt 6.4.2022 toimintasuunnitelman vuodelle 2022. Toimintasuunnitelmassa on linjattu flyerien, kondomien ja aloitelaatikoiden tilaamisesta nuorisovaltuuston markkinointitarkoitukseen. Nuorisovaltuusto on hyväksynyt talousarvionsa vuodelle 2022 kokouksessaan 17.-18.12.2021 ja muuttanut sitä kokouksissaan 17.2.2022 ja 6.4.2022. Tämänhetkisen talousarvion perusteella markkinointiin ja mainostavaroihin on osoitettu yhteensä 3000 €. Nuorisovaltuuston hankinnoista päättää nuorisovaltuuston kokous. Flyereita ja aloitelaatikoita hankitaan tarvittava määrä ja niiden hankkimiseen osoitettu rahamäärä mukailee talousarvion asettamia raameja.

Päätösehdotus oli

Nuorisovaltuusto tilaa flyereita talousarvion sekä toimintasuunnitelman mukaisesti.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Kokouskäsittely

Kokouksen puheenjohtaja Arttu Vuori teki seuraavan muutosehdotuksen päätösehdotukseen: ”Nuorisovaltuusto tilaa flyereita talousarvion sekä  toimintasuunnitelman mukaisesti.” Puheenjohtaja tiedusteli kannatusta muutosehdotukselle. Muutosehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Puheenjohtaja totesi muutetun päätösehdotuksen toimivan käsittelyn pohjana.

Alkuperäinen päätösehdotus oli: ”Nuorisovaltuusto tilaa aloitelaatikoita ja flyereita talousarvion sekä toimintasuunnitelman mukaisesti.”

Suvi Brusin poistui kokouksesta asian käsittelyn aikana.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)