Tampereen nuorisovaltuusto, kokous 28.9.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 145 Pirkanmaan nuorisofoorumin edustajien valitseminen 

TRE:1203/00.01.03/2022

Lisätietoja päätöksestä

Nuoriso-ohjaaja Jenna Naukkarinen, puh. 050 385 0222, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Perustelut

Pirkanmaan nuorisofoorumi järjestetään Nokialla 8.10.2022. Tapahtumassa järjestetään työpajoja sekä luvassa on verkostoitumista pirkanmaalaisten nuorisovaltuutettujen kesken.

Tapahtuma alkaa kello 10 Pirkanmaan nuorisovaltuuston kokouksella. Nuorisofoorumin ohjelma alkaa kello 12 lounaalla, jonka jälkeen vuorossa on työpajoja, kahvitauko sekä muuta ohjelmaa kello 16 asti. Tapahtumapaikkana toimii Nokian Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta (Härkitie 6, 37100 Nokia). Virta sijaitsee juna- ja bussiaseman läheisyydessä.

Nokian nuorisovaltuusto toivoo edustajien ilmoittamista sähköpostitse nuorisovaltuuston puheenjohtajalle 24.9.2022 mennessä. Samaan ilmoitukseen toivotaan myös mahdolliset erityisruokavaliot sekä muut mahdolliset toiveet. Nokian ja Tampereen nuorisovaltuustojen puheenjohtajat ovat sopineet Tampereen kaupungin nuorisovaltuuston edustajien ilmoittamisesta vasta nuorisovaltuuston 28.9. kokouksen jälkeen.

Päätösehdotus oli

Nuorisovaltuusto valitsee edustajat Pirkanmaan nuorisofoorumiin.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Kokouskäsittely

Krista Sillanpää saapui kokoukseen asian käsittelyn aikana.

Eetu Hukkanen, Lenni-Kalle Lammi ja Arttu Vuori ilmoittautuivat Tampereen nuorisovaltuuston edustajiksi Pirkanmaan nuorisofoorumiin.

Tiedoksi

Markus Koski, Nokian kaupungin nuorisovaltuusto, Jenna Naukkarinen, Päivi Niskanen

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)