§ 15 Tampereen kaupunginhallituksen vierailu Turkuun 1.2.2023

Lataa  Kuuntele 

TRE:258/01.02.02/2023

Päätöspäivämäärä

30.1.2023

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Palvelupäällikkö Jukka Tapiola, puh. 040 531 4434, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Anne Valtakari, puh. 050 484 0040, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Turun kaupunginhallitus on kutsunut Tampereen kaupunginhallituksen vieraakseen Turkuun 1.2.2023. Vierailun aikana on tarkoitus käydä läpi ajankohtaisia asioita ja kaupunkikehityshankkeita. Vierailun ohjelmassa on muun muassa talouskatsaus, hallitusohjelmatavoitteet ja kaupunkipolitiikka, katsaus Turun kaupunkikehityshankkeisiin sekä TE-palvelujen uudistus.

Luottamushenkilöiden koulutuksen ja opintomatkojen periaatteiden mukaan toimielinten työseminaareihin sekä koulutus- ja opintomatkoille voivat osallistua toimielimen varsinaiset jäsenet sekä varsinaisen jäsenen ollessa estyneenä hänen henkilökohtainen varajäsenensä. Varajäsenet voivat osallistua toimielimille Tampereella järjestettäviin työseminaareihin sekä pormestarin niin erikseen päättäessä myös muille koulutus- ja opintomatkoille. Vierailuun oikeutetaan osallistumaan kaupunginhallituksen jäsenet, kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto ja apulaispormestarit. Kaupunginhallituksen varsinaisen jäsenen ollessa estynyt varajäsen oikeutetaan osallistumaan tilaisuuteen.

Matkan kokonaiskustannukset muodostuvat bussikuljetuksesta, päivärahoista ja mahdollisista ansionmenetyskorvauksista. Matkasta aiheutuvat kustannukset sekä luottamushenkilöiden KVTES:in mukaiset matkakustannusten korvaukset ja ansionmenetyskorvaukset voidaan maksaa kustannuspaikalta 113101, Toimielimet yhteiset.

Hallintosäännön 33 §:n 2 mom. 8 -kohdan perusteella pormestari päättää luottamushenkilöiden matkoista ja koulutuksista lukuun ottamatta tarkastuslautakuntaa.

Päätös

Kaupunginhallituksen jäsenet, kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto ja apulaispormestarit oikeutetaan osallistumaan kaupunginhallituksen vierailulle Turkuun 1.2.2023. Kaupunginhallituksen varsinaisen jäsenen ollessa estynyt varajäsen oikeutetaan osallistumaan tilaisuuteen.

Matkasta aiheutuvat kustannukset sekä luottamushenkilöiden KVTES:in mukaiset mahdolliset matkakustannusten korvaukset ja ansionmenetyskorvaukset maksetaan kustannuspaikalta 113101, Toimielimet yhteiset.

Allekirjoitus

Pormestari Anna-Kaisa Ikonen