§ 3 Efecte -palveluhallintajärjestelmän hankinta

Lataa  Kuuntele 

TRE:306/02.07.01/2023

Päätöspäivämäärä

23.1.2023

Päätöksen tekijä

Toimitusjohtaja, Tampereen Vesi

Valmistelijan yhteystiedot

Järjestelmäasiantuntija Kari Koskelvuo, puh. 044 486 3673, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Lisätietoja päätöksestä

Toimitusjohtaja Petri Jokela, puh.040 556 0604, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen Vesi liikelaitoksella on tarve ottaa käyttöön moderni sähköisten sisäisten ja ulkoisten asiakaskontaktien käsittelyn toimintamalli. Tällä hankinnalla korvataan yhteissähköpostilaatikon käyttö Outlookissa, luodaan KPI-mittarit sähköisten kontaktien käsittelyyn ja aikataulutetaan sekä jaetaan tehokkaammin laskutusasiakaspalvelun työtä. Hankinnassa on mahdollisuus laajentaa käyttöä Tampereen Veden sisällä lisäämällä käyttäjälisenssien määrää.

Tampereen Vesi Liikelaitos pyysi tarjouksen Efecte Finland Oyj:ltä.  Kyseinen toimittaja toimittaa Tampereen kaupungille vastaavaa järjestelmää ja tämä järjestelmä tulee olemaan suora kopio siitä. Näin ollen oli niin aikataulun kuin kustannustenkin kannalta tehokkainta päätyä yhden tarjouksen menetelmään.

Sopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevana, kuitenkin niin että se tarkastellaan uudelleen viimeistään 4 vuotta sopimuksen allekirjoittamisesta.

Tarjouspyyntö lähetettiin sähköpostitse Efecte Finland Oyj:lle. Kyseessä oli erityisalojen hankintalain kynnysarvot alittava hankinta. Tampereen Vesi Liikelaitos on arvioinut ja todennut ko. tarjouspyyntöön valitun toimittajan luotettavaksi ja toimituskykyiseksi suorittamaan kyseinen hankinta.

Efecte Finland Oyj (217580-5) teki tarjouksen 18.11.2022 ja tarjous oli hyväksyttävissä. Hankinnan kokonaishinta on 386.280,00 euroa (alv 0 %).

Päätösehdotus perusteluineen tulee julkiseksi vasta päätöksen teon jälkeen ja asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän jälkeen päätöksen tiedoksisaannista edellytyksellä, että hankintapäätös on saanut lainvoiman. 

 

Päätös

Tampereen Vesi Liikelaitos hankkii Efecte -palveluhallintajärjestelmä (tiketöintijärjestelmä) Efecte Finland Oyj:ltä  tarjouksen 18.11.2022, ver.1  mukaiseen hintaan. Hankinnan kokonaishinta on 386.280,00 euroa. 

Hinnat ovat verottomia ja niihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Hankintapäätös sitoo Tampereen Vesi Liikelaitosta vasta, kun sopimus on tehty.

 

Allekirjoitus

Toimitusjohtaja Petri Jokela