§ 22 TerveSos 2023 -tapahtuman toteuttamissopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:8635/02.02.01/2022

Päätöspäivämäärä

9.2.2023

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Suunnittelujohtaja Leena Viitasaari, p. 050 553 8672,  suunnittelupäällikkö Mika Vuori, p. 040 806 3132, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Anne Valtakari,​ puh. 050 484 0040,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

TerveSos 2023 -tapahtuma järjestetään Tampere-talossa 3.–4.5.2023.  Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen (myöhemmin THL), Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan hyvinvointialueen toimesta. 

Sopijapuolet suunnittelevat tapahtuman yhdessä ja vastaavat jäljempänä tarkemmin sovittavalla tavalla tapahtuman organisointiin liittyvistä tehtävistä ja järjestelyistä ja kustannuksista.

Tapahtuma koostuu seminaariohjelmasta ja alan toimijoiden näyttelypisteistä. THL:llä on päävastuu tapahtuman suunnittelusta ja sisällöllisestä toteuttamisesta. Tähän kuuluvat mm. suunnittelukokoukset ja yhteydenpito luennoitsijoihin. Koulutustapahtuman seminaariohjelma valmistellaan yhteistyössä Tampereen aupungin ja Pirkanmaan hyvinvointialueen kanssa. Näyttelyn osalta järjestämisvastuu on kokonaisuudessaan THL:llä.

Ensimmäisenä tapahtumapäivänä  järjestetään iltatilaisuus kaikille koulutustapahtuman osallistujille ja sen järjestämisestä ja kustannuksista vastaavat Tampereen kaupunki ja Pirkanmaan hyvinvointialue  päättämällään tavalla. Pirkanmaan hyvinvointialue on sitounut osallistumaan iltatilaisuuden kustannuksiin 12 000 eurolla. Tarvittaessa THL voi osallistua esim. tila- tai esiintyjäkustannuksiin, jos näin erikseen sovitaan. Iltatilaisuuden järjestelyt hoitaa suhdetoiminnan ja markkinoinnin tiimi yhteistyössä Pirkanmaan hyvinvointialueen kanssa. Kaupungin osuus iltatilaisuuden kustannuksista maksetaan vieraanvaraisuuksien kustannuspaikalta 113227. Iltatilaisuus järjestetään Tampereen Tavara-asemalla.

Päätösvallan peruste: Tampereen kaupungin hallintosääntö 33 §: Pormestari päättää muista kuin kaupunginhallituksen toimivaltaan kuuluvista strategisesti merkittävistä sopimuksista ja sitoumuksista.

Päätös

Hyväksytään liitteenä oleva Terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen, Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan hyvinvointialueen välinen sopimus TerveSos 2023 tapahtuman järjestämisestä ja päätetään vieraanvaraisuuden järjestämisestä Tampereen Tavara-asemalla 3.5.2023, iltatilaisuusTerveSos-tapahtuman osallistujille. Kaupungin osuus iltatilaisuuden kustannuksista maksetaan vieraanvaraisuuksien kustannuspaikalta 113227.

Allekirjoitus

Apulaispormestari Aleksi Jäntti