§ 4 Heidenhain -ohjelmointikoulutusten toteuttaminen vuoden 2023 aikana Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa

Lataa  Kuuntele 

TRE:1429/12.01.01/2023

Päätöspäivämäärä

7.3.2023

Päätöksen tekijä

Koulutusjohtaja, Hervannan kampus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutussuunnittelija Milla Alen, puh. 050 329 5311, koulutuspäällikkö Marko Kankaanpää, puh. 040 530 8540, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Lisätietoja päätöksestä

Koulutusjohtaja Ari Mäkitalo, puh. 050 441 8813, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa on suunniteltu järjestettävän koneistajille suunnattua täydennyskoulutusta, jonka aiheena on Heidenhain ohjelmointi -koulutus. Koulutuksia on sisällöllisesti kaksi erilaista eli Heidenhain aarporan käyttö- ja ohjelmointikoulutus ja Heidenhain TNC640 koulutus “STEP1”-koulutus.  

Kyseinen koulutustuote on Tredun oma kokeilu ja tavoitteena on järjestää vuoden 2023 aikana useampi koulutus. Ensimmäinen kolmen päivän koulutuskokonaisuus (Heidenhain aarporan käyttö- ja ohjelmointi) järjestetään 25.-27.4.2023, mikäli osallistujia on vähintään kahdeksan. Kouluttajana toimii Heidenhain tehtaan sertifioitu kouluttaja. 

Koulutuksen veroton hinta on 900 euroa / osallistuja. Koulutuksen hinnan määrittelyssä on käytetty Tredun talouspalvelujen laatimaa hinnoittelutaulukkoa. Koulutuksen toteuttamiseen ja ilmoittautumiseen liittyvät ehdot on kerrottu päätöksessä. 

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 9.12.2022 § 139. Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 1.1.2023 alkaen.) 

 

 

Päätös

Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa toteutetaan koneistajille suunnattu Heidenhain -ohjelmointikoulutus (aarporan käyttö- ja ohjelmointi) 25.-27.4.2023 välisenä aikana lähiopetuksena Tredun Hepolamminkadun toimipisteessä. Kuluvan vuoden aikana on tavoitteena järjestää useampi Heidenhain -ohjelmointikoulutus, joita on sisällöllisesti kaksi erilaista (Heidenhain aarporan käyttö- ja ohjelmointikoulutus ja Heidenhain TNC640 koulutus “STEP1”-koulutus).  

Koulutuksen hinnaksi päätetään 900 euroa / osallistuja. Hintaan lisätään arvonlisävero. Koulutus on maksullista palvelutoiminnan koulutuspalvelumyyntiä ja kirjanpidossa eriyttämisvelvollisuuden piirissä. Koulutusten myyntitulot kohdennetaan kustannuspaikalle 134166, 24808, 508. Koulutuspalvelun myynnin ennakoitu veroton kokonaisarvo on yli 10 000 euroa.  

Yksittäinen kolmen päivän koulutuskokonaisuus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään kahdeksan. Yhteen koulutuskokonaisuuteen (3 pvä) saa osallistua enintään kymmenen henkilöä. Koulutukseen ilmoittaudutaan Tredun kotisivujen kautta Wilma -lomakkeella.  

Osallistumismaksu laskutetaan koulutuksen jälkeen ilmoittautumislomakkeella ilmoitettujen laskutustietojen mukaan. Osallistujalla on oikeus kustannuksitta peruuttaa ilmoittautumisensa viimeistään neljäätoista (14) päivää ennen koulutuksen alkua. Mikäli koulutusta ei peruuteta, tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan koulutuksen koko hinnan.  

Koulutus voidaan toteuttaa sillä edellytyksellä, että päätös on saanut lainvoiman. 

 

 

Allekirjoitus

Koulutusjohtaja Ari Mäkitalo