§ 15 Onnistuneesti työuralle - interventiotutkimus nuorten työntekijöiden työhön kiinnittymisestä, yhteistyösopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:1472/00.01.05/2023

Päätöspäivämäärä

14.3.2023

Päätöksen tekijä

Varhaiskasvatusjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Varhaiskasvatusjohtaja Elli Rasimus, puh. 050 523 7386, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johdon assistentti Pirjo-Liisa Länkinen, p. 040 801 6082, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Työterveyslaitos on hakenut ja saanut rahoitusta Työsuojelurahastolta Onnistuneesti Työuralle -projektille. Tampereen varhaiskasvatus osallistuu Projektiin kohdeorganisaationa. Projekti toteutetaan yhteistyössä TTL:n ja liitteenä olevan sopimuksen kohdassa 1 mainittujen muiden yhteistyöorganisaatioiden kanssa.

Projektin toteutusaika on 1.8.2020 –31.8.2023. Tarkemmasta aikataulusta sovitaan erikseen kohdeorganisaation kanssa projektin edetessä.

Projektin kohteena on nuoret työntekijät ja esihenkilöt projektiin osallistuvilla työpaikoilla. Projektin tavoitteena on selvittää nuorten työhön kiinnittymistä, ammatillista kehittymistä ja työhyvinvointia tukevia tekijöitä sekä tutkia projektissa kehitettävien verkkovalmennusten vaikutuksia.  Projektin loppuraportti jätetään Työsuojelurahastolle rahoitussopimuksen mukaisesti projektin päätyttyä.

Tässä yhteistyösopimuksessa sopijapuolet sopivat projektissa tehtävästä yhteistyöstä, sopijapuolien oikeuksista ja velvollisuuksista, projektin hallinnoinnista ja kohdeorganisaation osallistumisesta projektiin sopimuksessa ja sen liitteissä kuvatulla tavalla. 

Sopimuksen vastuuhenkilö Tampereen kaupungin osalta on varhaiskasvatusjohtaja Elli Rasimus.

Tämä sopimus sitoo Tampereen kaupunkia vasta, kun kaupungin sitä koskeva päätös on lainvoimainen.

Päätösvallan peruste: Tampereen kaupungin hallintosääntö 36 §, palvelualueen johtajan toimivaltaan kuuluvan asia siirtäminen viranhaltijan ratkaistavaksi, sivistyspalvelujen palvelualueen johtajan päätös 22.12.2022 § 60.

 

Päätös

Hyväksytään Tampereen kaupungin varhaiskasvatuksen ja Työterveyslaitoksen välinen 8.3.2023 allekirjoitettu ehdollinen sopimus.

Allekirjoitus

Varhaiskasvatusjohtaja Elli Rasimus