§ 36 Oppimiskaupunki-projektin kumppanuussopimusten hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:1503/02.04.01/2023

Päätöspäivämäärä

14.3.2023

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Lehtori Mika Uronen, puh. 040 711 5439, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Kirsi Viskari, puh. 0400 376 420, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunki / Tampereen seudun ammattiopisto Tredu hakee rahoitusta Oppimiskaupunki-projektiin ESR+ Uudistuva ja osaava Suomi 2021−2027 -ohjelman toimilinja 4. Työllistävä, osaava ja osallistava Suomi rahoitushausta. Projektia hallinnoi ja toteuttaa Tampereen seudun ammattiopisto Tredu. Projektin tavoitteena on luoda erityistä tukea tarvitseville työttömille koulutusmalli, jolla edistetään heidän työllistymistään työvoimapula-aloille. Hankkeen kohteena ovat erityisesti kaupunkikehittämiseen liittyvät alat. Erityisfokuksena on osaavan työvoiman poluttaminen kaupunkikehityshankkeisiin. 

Tampereen kaupunki / Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on laatinut kumppanuussopimusesitykset projektin yhteistyökumppaneille Tampereen Talopalvelut Oy, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy, Tampereen Tilapalvelut Oy, Tampereen Sarka Oy ja Sopimusvuori ry:lle. Yhteistyökumppaneiden tehtävänä projektissa on asiakkaiden ammatillisen koulutuksen työelämässä oppimisen mahdollistaminen. Osapuolten yhteistyön tarkoituksena on edistää Oppimiskaupunki-projektin toteuttamista. Yhteistyökumppanit sitoutuvat tekemään yhteistyötä projektin tiimoilta. Yhteistyön tavoista tullaan tarkemmin sopimaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa projektin aikana. Yhteistyökumppaneille ei koidu projektista kustannuksia eikä niille makseta projektista avustusta.

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 9.12.2022 § 139 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 1.1.2023 alkaen.)

Päätös

Hyväksytään liitteenä olevat Tampereen kaupungin / Tampereen seudun ammattiopisto Tredun kumppanuussopimukset Tampereen Talopalvelut Oy, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy, Tampereen Tilapalvelut Oy, Tampereen Sarka Oy ja Sopimusvuori ry:n kanssa.

Sopimukset sitovat Tampereen kaupunkia kuitenkin vasta, kun sopimuksia koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman.

Allekirjoitus

Johtaja Kirsi Viskari