§ 57 Asiakaslähtöisen kehittämisen asiantuntijapalvelut luovien alojen ekosysteemin kehitys -hankkeeseen

Lataa  Kuuntele 

TRE:1437/02.07.01/2023

Päätöspäivämäärä

25.3.2023

Päätöksen tekijä

Johtaja, elinvoiman palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Projektipäällikkö Heikki Aittala, puh. 040 809 6539, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johdon assistentti Elina Lehtoniemi, puh. 040 353 0385,etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Hankinta perustuu Tampereen kaupungin (ja hankintarenkaassa vahvistettujen hankintayksiköiden) ja palveluntuottajan välillä 01/2023 – 12/2024 voimassa olevaan puitejärjestelyyn. Sen mukaisesti alle 60 000 € toimeksiannot voidaan kilpailuttaa kevennetysti, jos ei ole mahdollista todeta yhtä palveluntuottajaa muita sopivammaksi toimeksiannon toteuttamiseen.

Pentagon Design Oy:llä on tämän toimeksiannon vaatimaa erityisosaamista luovien alojen ja asiakaslähtöisen kehittämiseen liittyen. Pentagon design sitoutuu yhteiseen suunnitteluprosessiin, tutkimuksen, eli mielikuvatutkimuksen kyselyn laatimiseen, sekä tulosten analysointiin ja visualisointiin vuoden 2023 aikana.

Hankinnan asiantuntijatyölle määritetään alustava suunnitelma, mutta etenemistä tarkennetaan jokaisesta vaiheesta oppien ja iteratiivisesti.

Asiantuntijatyön alustava muoto ja työvaiheet:

Tausta-aineistoihin tutustuminen, aloituspalaveri, datatyöpaja, Optio: Asiantuntijahaastattelut 2-4 kpl 1htp.

Mittariston määrittely ja rakennus 2htp.

Kyselylomakkeen suunnittelu mittareista, lomakkeen koodaus 2,5htp.

Tulosten analyysi, raportointi ja presentaatio 5,5htp.

Hankinnan kustannukset ovat 9350€.

Saatu tarjous vastaa asetettuja vaatimuksia. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava hankinta.

Päätösesitys perusteluineen tulee julkiseksi vasta päätöksenteon jälkeen ja asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen (laki viranomaisen toiminnan julkisuudesta 621/1999). Asiakirjoja säilytetään Tampereen kaupungin sähköisessä arkistossa.

Hallintosäännön 36 §:n 4. kohdan mukaan palvelualueen johtaja päättää irtaimen omaisuuden sekä palvelujen hankinnasta palvelu- ja vuosisuunnitelman rajoissa.

Päätös

Päätetään hankkia palvelumuotoilun asiantuntijapalveluja mielikuvatutkimuksen tekemiseen, Pirkanmaan luovien alojen ekosysteemin kehitys -hankkeeseen esityksen mukaisesti Pentagon Design Oy:lta (Y-tunnus 1049233-6)

Hankinnan arvonlisäveroton arvo on yhteensä 9350€

Hankinnan kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 154031 prr osalta H1540_21_01

Hankinnasta tehdään hankintasopimus. Hankintapäätös on kaupunkia sitova vasta, kun hankintasopimus on allekirjoitettu. Muussa tilanteessa tilaus voidaan tehdä, kun hankintapäätös on lainvoimainen.

 

 

Allekirjoitus

Johtaja Teppo Rantanen