Vammaisneuvosto, kokous 21.2.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 15 Vammaisneuvoston jäsenten osallistuminen SHOW - MAMCA Workshopiin 

TRE:8565/00.01.03/2022

Valmistelijan yhteystiedot

Kehittämispäällikkö Hanna Karojärvi, puh. 040 800 7410, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kehittämispäällikkö Hanna Karojärvi, puh. 040 800 7410, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Perustelut

SHOW - MAMCA Workshop työpaja, jossa käsitellään Tampereen kaupungin alueella tehtyjä kokeiluja ja pilotteja sekä automaattisen liikenteen tulevaisuuden vaihtoehtoja järjestetään Tampereella 17.3.2023.  Työpajan tarkoituksena on saada eri sidosryhmiltä (palvelun käyttäjät, joukkoliikenneoperaattorit,  viranomaiset, ajoneuvojen valmistajat, liikkumispalvelujen tarjoajat, jne.) näkemyksiä automaattisen liikenteen palvelujen suhteen.

Näiden näkemyksien avulla SHOW-hanke pyrkii paremmin ymmärtämään eri sidosryhmien näkemyksiä ja arviointeja automaattisen liikenteen ja ajoneuvojen eri skenaarioista (mahdollisista palvelukokonaisuuksista). Skenaariot liittyvät SHOW-hankkeen eri kokeilualueiden esille tuomiin tarpeisiin tai käsittelevät pilotoitujen ratkaisujen tulevaisuuden käyttöönottoa.

Aiemmin halukkuutensa osallistua työpajaan ovat ilmaisseet Milla Lindh, Rita Järvinen, Riitta Virenius ja Sirpa Virtanen.

Työpajaan osallistumisen kustannukset maksetaan kustannuspaikalta KP 113151/sisäinen tilaus 25581.

Päätösehdotus oli

Vammaisneuvosto vahvistaa osallistujat SHOW-hankkeen työpajaan.

Päätös

Vammaisneuvoston edustajat SHOW-hankkeen työpajassa ovat Milla Lindh, Rita Järvinen, Riitta Virenius, Sirpa Virtanen ja Ossi Särkinen.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)