§ 42 TYRSKY 2 -projektin aiesopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:1661/02.04.01/2023

Päätöspäivämäärä

22.3.2023

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Kehittämispäällikkö Kaisa Luhtala, puh. 050 562 2216, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Kirsi Viskari, puh. 0400 376 420, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

SASKY koulutuskuntayhtymä hakee rahoitusta TYRSKY 2 -projektiin ESR+ Uudistuva ja osaava Suomi 2021−2027 -ohjelman toimilinja 4. Työllistävä, osaava ja osallistava Suomi rahoitushausta. Tampereen kaupunki / Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on mukana TYRSKY 2 -projektin hakemuksessa osatoteuttajana.

TYRSKY 2 -projektin tavoitteena on yhdessä Pirkanmaan laajuisen 11 oppilaitoksen verkoston kanssa vastata osaavan työvoiman saatavuuteen, tarjota erilaisia joustavia koulutusratkaisuja ja oppimisympäristöjä sekä vahvistaa monimuotoisten työyhteisöjen tukea ja tulevaisuuden työelämätaitoja. Projektin myötä Pirkanmaalle rakentuu verkostomainen ja jatkuvasti kehittyvä toimintatapa vastata muuttuviin osaaja- ja osaamistarpeisiin.

SASKY koulutuskuntayhtymä on laatinut aiesopimusesityksen. Aiesopimuksessa sovitaan sopijapuolten osallistumisesta TYRSKY 2 -projektiin. Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman.

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 9.12.2022 § 139 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 1.1.2023 alkaen.)

Päätös

Hyväksytään liitteenä oleva Tampereen kaupungin / Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja SASKY koulutuskuntayhtymän välinen TYRSKY 2 -projektin aiesopimus. 

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman.

Allekirjoitus

Johtaja Kirsi Viskari