§ 23 Ranta-Tampellan louheen vastaanotto Pirkanmaan Infra Oy:ltä

Lataa  Kuuntele 

TRE:1920/02.07.01/2023

Päätöspäivämäärä

5.4.2023

Päätöksen tekijä

Hankejohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Rakennuttajainsinööri Raija Tevaniemi, etunimi.sukunimi@tampere.fi ja talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Lisätietoja päätöksestä

Hankejohtaja Tero Tenhunen, 050 5402860, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Päätöksen perustelut

Ranta-Tampellan Putkikeräys Oy rakennuttaa Ranta-Tampellan koonta-asemaa ja maarakennus-urakoitsijana toimii Pirkanmaan Infra Oy. Työmaalta louhittava kiviaines otetaan hyötykäyttöön Ranta-Tampellassa. Louheen vastaanotto Ranta-Tampellaan on teknisesti ja taloudellisesti perusteltua tilata samalta urakoitsijalta kuin Ranta-Tampellan Putkikeräys Oy:n tilaama kuljetus. Hankinta alittaa kansallisen kynnysarvon, joten hankintalakia ei sovelleta.

Pirkanmaan Infra Oy on antanut 27.3.2023 yksikköhinnat ja kustannusarvion, jotka ovat hyväksyttävissä.

Pirkanmaan Infra Oy:n Luotettava Kumppani -raportti on tarkastettu 31.3.2023 ja on kunnossa.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätöksellä toimivalta strategisen hankekehityksen palveluryhmän hankintapäätösten tekemiseen on siirretty strategisen hankekehityksen hankejohtajalle.

Päätös

Pirkanmaan Infra Oy:ltä (3131004-4) tilataan louheen vastaanottoa Ranta-Tampellaan yksikköhinnalla arvonlisäverottomalla kustannusarviolla 30.870,00 euroa. Kustannukset maksetaan Viiden tähden keskusta -kehitysohjelmaa sitovasta määrärahasta projektilta Helmisenraitti, itä. Valtuutan rakennuttajainsinööri Raija Tevaniemen tilaamaan työn. Erikseen annetavassa laskutusohjeessa annetaan ostotilausnumero, jota on käytettävä laskutuksessa.