§ 3 Diplomityön tilaaminen Etäluettavien kiinteistövesimittarien käyttöönotto ja datan hyödyntäminen sidosryhmien tarpeisiin

Lataa  Kuuntele 

TRE:2023/02.07.01/2023

Päätöspäivämäärä

12.4.2023

Päätöksen tekijä

Tekninen johtaja, Tampereen Vesi

Valmistelijan yhteystiedot

Verkostojohtaja Pekka Laakkonen, puh. 050 552 6267, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Lisätietoja päätöksestä

Tekninen johtaja Jouni Hyypiä, puh. 044 298 1865, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen Vesi Liikelaitos on neuvotellut diplomityön teettämisestä etäluettavien kiinteistövesimittarien käyttöönotosta ja datan hyödyntämisestä sidosryhmien tarpeisiin FCG Finnish Consulting Group Oy:n kanssa. Laadittava diplomityö liittyy Tampereen Vedellä käynnissä olevaan projektiin, jonka tuloksena Tampereen Vesi pyrkii tarjoamaan asiakkailleen ja muille sidosryhmilleen arkea helpottavia palveluja. Osana projektia Tampereen Vesi on päättänyt tuottaa sidosryhmilleen arkea helpottavia ratkaisuja etäluettavien kiinteistövesimittarien avulla. Tampereen Vesi on investoinut etäluettaviin kiinteistövesimittareihin ja asentanut niitä moniin kohteisiin Tampereella. Etäluettavien kiinteistömittarien käyttö on kuitenkin vielä vaiheessa, jossa Tampereen Veden on tarpeen selvittää erilaisia toimintamalleja ja teknologioita näiden mittarien hallinnoimiseen ja hyödyntämiseen.

Diplomityön tekijäksi ehdotetaan Tampereen teknillisessä yliopistossa opiskelevaa tekniikan kandidaatti Antti Mäkelää, joka on töissäGroup Oy:ssä. Diplomityön ohjaus ja laskutus tapahtuu FCG Finnish Consulting Group Oy:n kautta. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava hankinta, jonka kokonaishinta on 17.500,00 euroa (alv 0 %).

Päätösehdotus perusteluineen tulee julkiseksi vasta päätöksen teon jälkeen ja asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän jälkeen päätöksen tiedoksisaannista edellytyksellä, että hankintapäätös on saanut lainvoiman

 

Päätös

Tampereen Vesi Liikelaitos tilaa Antti Mäkelän diplomityön Etäluettavien kiinteistövesimittarien käyttöönotosta ja datan hyödyntämisestä sidosryhmien tarpeisiin kokonaishintaan 17.500,00 euroa (alv 0 %). Työn laskutus tapahtuu FCG Finnish Consulting Group Oy:n kautta.

Hankintapäätös sitoo Tampereen Vesi Liikelaitosta vasta, kun tilaus on tehty.

 

Allekirjoitus

Tekninen johtaja Jouni Hyypiä