§ 65 Aura-ohjelmiston ylläpitosopimuksen siirtosopimus

Lataa  Kuuntele 

TRE:2392/07.01.02/2023

Päätöspäivämäärä

5.5.2023

Päätöksen tekijä

Tietohallintojohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Suunnittelija Kimmo Niininen,​ puh. 041 7306811,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Lisätietoja päätöksestä

Tietohallintojohtaja Maria Nikkilä,​ puh. 040 5811477,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunki on antanut sosiaali- ja terveydenhuoltoa ja pelastustoimea koskevan uudistuksen toimeenpanosta ja sitä koskevan lainsäädännön voimaanpanosta annetun lain mukaisen selvityksen ja selvityksen täydennyksen hyvinvointialueelle siirtyvästä omaisuudesta, sopimuksista ja vastuista sekä sosiaali-, terveydenhuollon ja pelastustoimen käytössä olevista toimitiloista. CGI Suomi Oy:n toimittama Aura oppilashuollon asiakkuudenhallinta -ohjelmiston ylläpitosopimus on todettu siirtyväksi sopimukseksi ja Pirkanmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto on vastaanottanut selvityksen. Sopimus siirtyy annetun selvityksen mukaisesti yleisseuraantona hyvinvointialueelle.

Aura-ohjelmiston ylläpitosopimuksen siirtämisestä Tampereen kaupungilta Pirkanmaan hyvinvointialueelle on laadittu CGI Suomi Oy:n, Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan hyvinvointialueen välinen siirtosopimus. Siirtosopimuksella edellä mainitut sopijapuolet hyväksyvät, että kaikki Aura-ohjelmiston ylläpitosopimuksen mukaiset Tampereen kaupungin vastuut, velvoitteet ja oikeudet siirtyvät Pirkanmaan hyvinvointialueelle. Siirtosopimus on edellä mainitun lain nojalla annetun selvityksestä tehdyn päätöksen täytäntöönpanoa.

Tampereen kaupungin konsernihallinnon toimintasäännön liitteen 1 (konsernijohtajan päätös 1.2.2023 § 10) mukaan tietohallintojohtaja vastaa ja päättää Tampereen kaupungin ICT-​hankinnoista,​ ICT-​sopimusten ehdoista,​ hyväksymisestä ja allekirjoittamisesta. Lisäksi tietohallintojohtaja vastaa ja päättää Tampereen kaupunkiseudun tietohallintosopimuksessa määritellyistä asioista.

Päätös

Tampereen kaupunki hyväksyy ja allekirjoittaa osaltaan Tampereen kaupungin, Pirkanmaan hyvinvointialueen ja CGI Suomi Oy:n välisen Aura-ohjelmiston ylläpitosopimusta koskevan siirtosopimuksen N:o 10419273.

Allekirjoitus

Tietohallintojohtaja Maria Nikkilä